BMW R 850 R 2004 Telepoiss
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 52
- Tsikkel: BMW R850R
BMW R 850 R 2004 Telepoiss
Tere,
Pärast pea viisaastaku pikkust eksirännakut hobiautomaailmas (MB 560 SEC) olen naasnud konkreetsemalt mootorratturite seltsi.
Altpoolt on näha, milliseid rattaid siin varemalt peetud, kuid otsisin taas midagi uut, ratast, mis oleks silmal ilus vaadata ja millega sõit oleks veidi enamat kui lihtsalt käepideme rullimine ja kiiruseületamine
BMW boksermootorid on oma välise iluga mind juba pikemalt paelunud, sõidukogemust aga varemalt polnud.
Selle ratta alternatiivina proovisin poehoovil ka uuemapoolset TDM 900 mudelit, mille käik ja pöördemoment olid baierlasest märksa asisemad, kuid rattal puudus mulle vajalik aura.
Ratas on toodud Itaaliast, mina olen Eestis esimeseks omanikuks.
Senist ajalugu tõendab justkui hooldusraamat, kuid viimane sissekanne sinna on tehtud aastal 2008, seega võib vahepealsetel aastatel olla siiski enam sõidet kui dokumendid ja läbisõidunäidik kinnitavad. Mine tea- igatahes on leegitorud, käepidemed, jalarauad jm selline eeskujulikus korras.
Lisadest näivad olevat originaalkohvrid koos raamiga, pakiraam, suurem BMW originaal esiklaas ja silindrikaitsed.
ABS ja käepidemete soendused puuduvad.
Tänaseks olen rattal nädalaga läbinud nii 500km ja esmase kogemuse põhjal võin kinnitada, et ei ole valikus eksinud, ratas evib siiski mõnusat pöördemomenti (77 Nm), mis on kasutatav juba ka meil lubatud sõidukiirustel, manööverdamisvõime on samuti eeskujulik, vedrustus on nauditav, maanteel sõidad kui autoga, ratas seal juhilt erilist panust ei oota
Pikema kommentaari kirjutamisega ootaks ehk järgmise hooajani.
Jutu peale üks vihmane pilt ka:
http://imageshack.us/photo/my-images/204/bmw2.png/
Võimalik, et tegu on esimese Eestis registreeritud R 850 R mudeliga, nimelt tuli enne enne arvelesaamist taodelda tüübikinnitust.
Igatahes Dominatorilt BMW-le ümberistumine on võrreldav UAZ maasturilt tänapäevasesse sõidautosse istumisega... Aga eks igal asjal ole oma koht
-Yamaha XJR 1300 1999
-Honda CBR 600 F 2003
+Honda NX 650 Dominator 1990
+BMW R 850 R 2004
Re: BMW R 850 R 2004 Telepoiss
Õnnitlused
Lühidalt: Kui Yerba bikepointi jõudis, oli BMW juba bronnitud ja tüübikinnitust ootamas...
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Kaunike selline. Õnneks ei ole sellel rattal seda viimase aja naked-bemmidele omast hävituslennukilaadset (või siis ka kurgikujulist) esiporikat.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Üldiselt tasuks United'sse käik teha ja vaadata, mida sealsed arvutid vin-koodi kohapeal ütlevad. Võib-olla saad teada, kas läbisõit õige või kui palju see hetkeseisust erines. Kahjuks pole näitude reguleerimine ainult automaailmas eksisteeriv pahe.
A.
BMW R80 R
-
- Kaupmees
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Esimene R850R kindlasti mitte. Meil oli ka talvel selline müügis...
PIRELLI ja MITAS rehvid.
http://www.motard.ee/
Pirita tee 20 Tallinn
+372 55967775
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Nillisin mõned aastad tagasi sarnast ratast- Pärnu kandis, valge, aga müüja oli sedavõrd kõva mees, et ei tahtnud müüa Jauras, et tema enne ratast kätte ei anna, kui liisingfirmalt raha käes (2 nädalat prooviaega), mina jälle ei tahtnud olla loll, kes ostab ratta ainult tühikäigupöördeid kuulates, nii see tehing katki jäi. Ligi aasta vedeles see ratas erinevates müügikeskkondades, küllap müüja näitas ka teistele ostjatele oma põhimõttekindlust, aga viimaks ta selle müüdud sai. Seega arvata võib, et 3-4 aastat tagasi pidi üks sarnane isend registrisse jõudma- muidugi juhul, kui mõni sõbraliku naaberriigi kodanik seda ei ostnud ja üle piiri ei toimetanud.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Aspelund kirjutas:Kahjuks pole näitude reguleerimine ainult automaailmas eksisteeriv pahe.
BMW bokseril-l on mitu tehnilist sõlme, mille järgi hinnata reaalset läbisõitu. Ei tee just 10 tuh täpsusega kindlaks aga 20 ja 80 tuhandese läbisõidu eristab selgelt. R850R mudeleid ikka jagub Eestis, seega millegi unikaalsega tegu ei ole...
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
Millele siis ostes tähelepanu pöörata? Läbisõit iseenesest pole antud juhul probleem, kuna tegu L-Euroopas politseinike käsutuses olnud ratastega, väidetavalt platsisõiduratastega. Kahte soovitud ratast on võimalik valida viie erineva seast. Rattad aastatest 2006 - 07 ja läbisõit umbes 60 - 70 tuhat.
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
-
Teema algataja - Postitusi: 52
- Tsikkel: BMW R850R
Täna tegi ratas hooaja sissejuhatava sõidu talvekorterist pealinna. Spidonäit 37 959km. Enne kui margiesindusse 40 000km hoolduse aja kirja panen päriks, kas siin kedagi alternatiivset spetsialisti, kes BMW hooldamises end kindlalt tunneb?
Head hooaja algust!
-Yamaha XJR 1300 1999
-Honda CBR 600 F 2003
+Honda NX 650 Dominator 1990
+BMW R 850 R 2004
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
Telepoiss kirjutas:Enne kui margiesindusse 40 000km hoolduse aja kirja panen päriks, kas siin kedagi alternatiivset spetsialisti, kes BMW hooldamises end kindlalt tunneb?
Head hooaja algust!
Kas tahad ise hooldust teha või tahad teha lasta?
Ma arvan, et Neeme käest on õlipea-Bemme läbi käinud küll ja küll.
Kui tahad ise teha, siis ma elan Kaberneemele piisavalt lähedal - ma olen Gessul kõik tööd ise teinud ja võin õpetussõnu jagada küll (nii loll pole ju keegi, et teisi õpetada ei oskaks)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.