GPS kott mootorrattale

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
BeYourself
Tsikkel: Honda VT 600 C Shadow

GPS kott mootorrattale

Lugemata postitus Postitas BeYourself »

Tere. Teema on võib-olla kuskil siin varem ammu läbi jooksnud korduvalt. Vabandan kui nii on. Hetkel olen otsimas universaalset GPS kotti mootorrattale koos juhtraua kinnitusega. Võiks olla niiskuskindel ja peaks sobima tavalisele autos kasutatavale GPS seadmele. (a la TomTom).
Nii hämmastav kui see ka pole, siis Eestis midagi sellist ei müüdagi eriti, vähemalt ei leia. Yamaha keskuses on see Kappa kott, mis on natuke suur kobakas kuidagi. (kuigi hea asi iseenesest).
Ometi, aliexpressis on selline toode olemas , ca 15 ,- eurot. Samasuguseid on terve Hiina netipood täis.

http://www.aliexpress.com/item/Water-re ... 84529.html

Kas Eesti ärikad ei näe head teenimisvõimalust, sellel oleks ju minekut küll, laadimisjuhtme ava olemas, juhtraua kinnitus, niiskuskindel. Kui hinnaks panna 25.- eur läheks nagu soojad saiad, sest nõudlus olemas täiesti. Ma ka nagu ei soovi eraldi moto GPS-i osta.

Ühesõnaga, kui keegi tellib, andke teada, ma ühinen tellimusega ja kui keegi on juba tellinud selle, siis tahaks tagasisidet - kas tasub osta selline :roll:

Pole olemas võimatuid unistusi, on vaid piiratud ettekujutus võimalikkusest.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Re: GPS kott mootorrattale

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Müüakse ikka, kallimalt ja kvaliteetsemalt, kuid siiski müüakse:
http://motokaup.ee/et/67-gps-hoidikud-juhtrauale

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

BeYourself kirjutas:

Nii hämmastav kui see ka pole, siis Eestis midagi sellist ei müüdagi eriti, vähemalt ei leia. Yamaha keskuses on see Kappa kott, mis on natuke suur kobakas kuidagi. (kuigi hea asi iseenesest). Ometi, aliexpressis on selline toode olemas , ca 15 ,- eurot. Samasuguseid on terve Hiina netipood täis.

Kott ise on igati OK aga ma ei julgeks oma kallist mobiiltlelfoni küll selle kinnituse kätte usaldada, sest plast millest neid valmistatakse kipub tihtipeale vilets olema [mul on jalgratta peal olnud ja 1-2 aastaga teeb päike (UV) need vägagi rabedaks]. Muidugi, mõned neist 15€ kottide kinnitustest on ka kvaliteeetsed. Häda lihtsalt selles, et sa pead omal nahal järgi proovima kas on OK või mitte.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 30 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

Kasutasin sellist eelmisel hooajal. Kinnitus on kräpp - eemaldasin selle ja kasutasin RAM-kinnitust.
Minu isendi olid hiinlased nii loperguselt kokku õmmelnud, et asi nägi üsna kole välja. Õmbluste kohad käisin seespoolt läbipaistva silikooniga üle - vett ja vihma kannatas küll.
Selleks hooajaks võtsin SW-Motechi sellise koti - oli vist mõni eur kallim, aga näeb vähemalt viisakas välja.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Sedasama ma just reklaamisingi.

Kasutaja avatar

Urmo
Tsikkel: F800GS, EXC250, R1100R
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Urmo »

Depoos müüakse Givi hoidikuid, mis peaks ka korralikud olema: http://motopost.ee/otsi.php?keyword=s95&kat=0

Kasutaja avatar

Teema algataja
BeYourself

Tere. Tänud linkide eest! Ma saan smtasku (ekstra tänud) käest vist 15.- eest ühe uue sellise, kasutan & vaatan, aga lingid salvestatud ka igaksjuhuks.

:wink:

Kasutaja avatar

Pinchu
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pinchu »

Anna siis teada, kuidas katsetus läks. Oleks isegi sarnasest asjast huvitatud. Praegu topin Nüvi paagikoti kile alla.

Kasutaja avatar

Teema algataja
BeYourself

Nii, tere. Tagasiside on selline, et saab küll 15 euroga endale auto GPS jaoks koti, mis on mingil määral vihmakindel ja piisavalt tugev, et ei peaks pelgama, et seade minema lendab. Tõsi küll , selleks oli vaja valada kinnitused PVA liimi täis, tagumine plaat ja see kuul, mille otsas kott pöörleb. Miinus on see, et teisele rattale enam eriti paigaldada ei saa, kuna asend fikseeritud, aga mis siis - 15 euro eest kotti ju rängalt. Pluss on see, et kogu krempli saab ikkagi ilma kruvikate jms asjadeta käsitsi lahti, mingi selline keermega nupp on (plastiku sisse valatud mutter) , mille lahtikeeramisel saab kiirelt kogu mängu ühes tükis kätte ja kaasa võtta. Niisiis, mina olen rahul, milleks maksta mingi 50+ euri , kui saab 15 euroga.
Kui kasutajal mtasku enam neid ei ole müüa, siis tellige alibabast, hind sama suht kui huvi.

Pilt

Parimat

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Miks sa selle kuuli kinni liimisid? Ma oma moblahoidjal keerasin selle lihtsalt piisavalt kinni, et ta ei liiguks ja oligi korras.

Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

Neid Givi kotte Depoos kohapeal ei ole. Ma ise lahendasin hiljuti samalaadse probleemi Euronicsis, Celly Work01 nimelise tootega - kuigi pildilt ei paista, siis on tal lenksukinnitus ka täiesti olemas.

TransAlp '02
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”