GPS kott mootorrattale
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 6
- Tsikkel: Honda VT 600 C Shadow
GPS kott mootorrattale
Tere. Teema on võib-olla kuskil siin varem ammu läbi jooksnud korduvalt. Vabandan kui nii on. Hetkel olen otsimas universaalset GPS kotti mootorrattale koos juhtraua kinnitusega. Võiks olla niiskuskindel ja peaks sobima tavalisele autos kasutatavale GPS seadmele. (a la TomTom).
Nii hämmastav kui see ka pole, siis Eestis midagi sellist ei müüdagi eriti, vähemalt ei leia. Yamaha keskuses on see Kappa kott, mis on natuke suur kobakas kuidagi. (kuigi hea asi iseenesest).
Ometi, aliexpressis on selline toode olemas , ca 15 ,- eurot. Samasuguseid on terve Hiina netipood täis.
http://www.aliexpress.com/item/Water-re ... 84529.html
Kas Eesti ärikad ei näe head teenimisvõimalust, sellel oleks ju minekut küll, laadimisjuhtme ava olemas, juhtraua kinnitus, niiskuskindel. Kui hinnaks panna 25.- eur läheks nagu soojad saiad, sest nõudlus olemas täiesti. Ma ka nagu ei soovi eraldi moto GPS-i osta.
Ühesõnaga, kui keegi tellib, andke teada, ma ühinen tellimusega ja kui keegi on juba tellinud selle, siis tahaks tagasisidet - kas tasub osta selline
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Re: GPS kott mootorrattale
Müüakse ikka, kallimalt ja kvaliteetsemalt, kuid siiski müüakse:
http://motokaup.ee/et/67-gps-hoidikud-juhtrauale
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
BeYourself kirjutas:Nii hämmastav kui see ka pole, siis Eestis midagi sellist ei müüdagi eriti, vähemalt ei leia. Yamaha keskuses on see Kappa kott, mis on natuke suur kobakas kuidagi. (kuigi hea asi iseenesest). Ometi, aliexpressis on selline toode olemas , ca 15 ,- eurot. Samasuguseid on terve Hiina netipood täis.
Kott ise on igati OK aga ma ei julgeks oma kallist mobiiltlelfoni küll selle kinnituse kätte usaldada, sest plast millest neid valmistatakse kipub tihtipeale vilets olema [mul on jalgratta peal olnud ja 1-2 aastaga teeb päike (UV) need vägagi rabedaks]. Muidugi, mõned neist 15€ kottide kinnitustest on ka kvaliteeetsed. Häda lihtsalt selles, et sa pead omal nahal järgi proovima kas on OK või mitte.
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
Kasutasin sellist eelmisel hooajal. Kinnitus on kräpp - eemaldasin selle ja kasutasin RAM-kinnitust.
Minu isendi olid hiinlased nii loperguselt kokku õmmelnud, et asi nägi üsna kole välja. Õmbluste kohad käisin seespoolt läbipaistva silikooniga üle - vett ja vihma kannatas küll.
Selleks hooajaks võtsin SW-Motechi sellise koti - oli vist mõni eur kallim, aga näeb vähemalt viisakas välja.
Depoos müüakse Givi hoidikuid, mis peaks ka korralikud olema: http://motopost.ee/otsi.php?keyword=s95&kat=0
-
Tere. Tänud linkide eest! Ma saan smtasku (ekstra tänud) käest vist 15.- eest ühe uue sellise, kasutan & vaatan, aga lingid salvestatud ka igaksjuhuks.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Anna siis teada, kuidas katsetus läks. Oleks isegi sarnasest asjast huvitatud. Praegu topin Nüvi paagikoti kile alla.
-
Nii, tere. Tagasiside on selline, et saab küll 15 euroga endale auto GPS jaoks koti, mis on mingil määral vihmakindel ja piisavalt tugev, et ei peaks pelgama, et seade minema lendab. Tõsi küll , selleks oli vaja valada kinnitused PVA liimi täis, tagumine plaat ja see kuul, mille otsas kott pöörleb. Miinus on see, et teisele rattale enam eriti paigaldada ei saa, kuna asend fikseeritud, aga mis siis - 15 euro eest kotti ju rängalt. Pluss on see, et kogu krempli saab ikkagi ilma kruvikate jms asjadeta käsitsi lahti, mingi selline keermega nupp on (plastiku sisse valatud mutter) , mille lahtikeeramisel saab kiirelt kogu mängu ühes tükis kätte ja kaasa võtta. Niisiis, mina olen rahul, milleks maksta mingi 50+ euri , kui saab 15 euroga.
Kui kasutajal mtasku enam neid ei ole müüa, siis tellige alibabast, hind sama suht kui huvi.
Parimat
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Miks sa selle kuuli kinni liimisid? Ma oma moblahoidjal keerasin selle lihtsalt piisavalt kinni, et ta ei liiguks ja oligi korras.
Neid Givi kotte Depoos kohapeal ei ole. Ma ise lahendasin hiljuti samalaadse probleemi Euronicsis, Celly Work01 nimelise tootega - kuigi pildilt ei paista, siis on tal lenksukinnitus ka täiesti olemas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.