Miks suured V2 mootorid vähe võimsust välja annavad?

reimps

Re: Miks suured V2 mootorid vähe võimsust välja annavad?

Lugemata postitus Postitas reimps »

Will, rahu :)
Vähemalt mina, lidrase V-ga sõitja, nokin siin niisama. Ma polegi ausaltöeldes 650-se V-ga sõitnud, ma ei oskagi võrrelda, aga ma kujutan ette, et edasiastumine on su rattal suht sarnane minu omaga, võibolla ainult väriseb vähem jalge vahel ja on tiba vaiksem. Kaaluvahe ei mängi ehk erilist rolli, mul ratas kuskil 200 kg, sul võibolla nõks vähem. Tuuletakistus hakkab gondlite puudumise tõttu mängima Tuonol umbes 170 peal, vähemalt ma pean siis küll paagi külge liibuma hakkama (mitte et ma oleks seda avalikel teedel proovinud, jumal hoidku selle eest :D ). Mu jutu point on see, et sügavalt savi, millega sa teeel jöristad, äge on ikkagi. Kui kellelgi aga kripeldab, et miks nii palju/vähe kW ja kui palju ma siis teoreetiliselt R4 meestest kehvem olen, siis ma võin lohutada - R-mootor võib väidetavalt kiirem olla, aga V-ga on lõbusam. See tippkiirus on ka suht kaheldav väärtus, gixxerite spidod valetavad mõnuga kiirustel 230+, toetun kahele erinevale episoodile (näiteks mul Mille näitas 240-250, gixxerimehel oli 275..). Mine võta kinni, milles asi, aga maha ta jääma hakkas :mrgreen:

Üldiselt selline molekulidks, kilovattideks, njuutonmeetriteks ja hobujõududeks lahkamine rikub kogu lõbu ära. Sõitke parem niisama, ärge põdege, miks kellelgi suurem on.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”