Miks suured V2 mootorid vähe võimsust välja annavad?
Re: Miks suured V2 mootorid vähe võimsust välja annavad?
vaidled vastu millele?
ma rääkisin enda rattast, 650'ne V2. ja minu nö. võrdlus oli siis eelkõige 600'se R4'ga millel on ülekanded sellised, et näiteks 90'ga suristades kõrgeima käiguga on pöörded suht lolli koha peal mootori väändegraafiku mõttes. 2 käiguga tõesti jah, on kõik vast tore, kuid maanteel pikalt ja pidevalt ju s'ga ei sõida.
siin on trobikond liitriste V2 omanikke, jah ma saan aru, et teil lendab 250+ välja, jah ma saan ka sellest aru, et teil on ülekanded natuke teistsugused, et see kiirus üldse kätte saada...liitrise gixxeri omanik lendab jälle 300+ jne kuna temal on jällegi mõnikümmend kilowatti rohkem. lõpuks (kiirused 300+) muidugi enam ei määra see 10 või rohkemgi kilowatti siiasinna ka enam midagi sest lihtsalt tuuletakistuse ületamiseks on juba vaja metsikult rohkem powerit. siis loeb see, kes omal peeglid ära murrab ja kitsama rehvi julgeb alla panna igatahes, kui midagi võrrelda siis tuleb ikka võrrelda võrreldavaid asju. kokkuvõttes jääb point samaks ikka, V mootoriga tunnetad rohkem kiirendust nö. algusest peale või igast asendist ja pikemas pööretevahemikus, ridamootoriga sõidad ühe käigu pikalt lõpuni ja siis hakkad neid close-ratio käike laksima, et mootorit kitsas "maguses vahemikus" hoida, kuid lõppkiirus on suurem.
huvitav fakt kõige selle juures on see, et suurem "kiirenduse tunne" on siiski alati selle moto ja masinaga, mis on ehitatud kiirendama väiksema lõppkiiruseni. ja seda mitte ainult ülekannete tõttu, vaid seetõttu et näiteks 0-100 on tuuletakistuse mõju vastu mõjuva jõuna tohutult palju väiksem kui näiteks 200-300. tõsiselt karm pill oleks see, mis suudab kiirendada ühtlase G'ga 0'st 300ni
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.