Kokkupuuted MUPO-ga / kõnniteel parkimine

rauno110
Tsikkel: 2007 CBR 1000rr

Re: Kokkupuuted MUPO-ga / kõnniteel parkimine

Lugemata postitus Postitas rauno110 »

VB on abiks. Kui umes aasta tagasi veel karkudega käisin, panin tallinnas auto reaalselt ka hetkeks sõbra poe ette kõnniteele ja käisin korraks sees. 2 minuti pärast tulin välja ja miski MUPO vanamutt jooksis fotokaga ümber auto nagu oleks kellegi sellega alla ajanud. Sõitsin minema ja vb nädala pärast tuli kõne, et "tulge MUPOsse valesti PARKIMISE (see on oluline sõna) eest ülekuulamisele :lol: . saatsin telefonis pikalt, sest sööd oli palju ja liikumine ilma põhjuseta tekitas valusid.
Uurisin natuke seadust parkimise korraldamise kohta tallinnas, LE ja muude asjade kohta. Piisavalt teadlikuna tõmbasin tuka geeliga üles ja läksin Vabadude platsi juures sinna MUPO keldrisse.
Vanamutt lendas kohe peale, et ma parkisin ja blä-blä. Ma jäin rahulikuks ja ütlesin, et ma PEATUSIN, kauba laadimise eermärgil ja see pole keelatud, kui märki pole. Sain kohutavalt sõimata ja minu rahulikuksjäämine ärritas teda veelgi. Väitis, et kauba laadimiseks peab olema FIRMA ja vastav silt välja jnejne. Ehk paugutas tühja ja ei suutnudki midagi tõestada. Lubas poe omaniku ülekuulamisele kutsuda :lol: see saatis ta telefonis pikalt. Lõppkokkuvõttes oma õigustele ja väitele, et ma PEATUSIN kauba laadimiseks (mupo piltidelt selgub, et olin seal reaalselt 2 minutit) ja "kauba laamimine" ei sätesta, MISASI kaup on või kui suur... siis kuu aja pärast sain kirja, et "avaliku huvi puudumisel" mu juhtumi menetlemine lõpetatakse.
Minu soovitus sulle, kui tahad samamoodi seda mõttetut rohevormides aednike asutust peetida, siis tee endale hästi selgeks oma võimalused ja jää rahulikuks. Kui too vanamutt oleks pildi tegemise ajal mu auto ja seina vahele joonlaua pannud (sest peatudes kõnniteel, peab jalakäijatele jätma 150cm minimaalselt), oleks ma sirge seljaga tunnistanud, et eksisin ja trahvi ära maksnud....aga kuna MUPO sinna seda joonlauda ei pannud, siis "silma järgi mõõtku midagi muud"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”