Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Kolm ratast ja auto

Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 192 korda

Re: Kolm ratast ja auto

Lugemata postitus Postitas simp »

Macintosh kirjutas:
isandpauk kirjutas:

Kui sa selle kompoti omavahel suhtlema saad, siis kes sul keelab veel üht BT sideseadet autosse panna? Ei pea olema kipsikruviga otse juhi küljes, on teisigi võimalusi. Soovitaks kasutada Cardot, millel on sellised asjad olemas aga see ei tule ilmselt kõne alla?

Cardo on selles osas kahtlemata parim - gruppide ühendamisel annab kõikidele teistele silmad pika puuga ette. Aga sama on tal ka hinnaga, annab kõikidele silmad ette.
Vahetamine läheks liiga kulukaks, sest see tähendaks minimaalselt 4 komplekti.
Mul peaks kusagil olema Midlandile sobiv kõrvaklappide "raam" kuhu BT Next otse külge käib.
Samas, võib-olla mõtlen ma üle - äkki piisab kui juhtrattal ja autol on PMR ja rattad omavahel suhtlevad BT sidega.

Eelnevatest postidest jäi mulje, et sul on üks sena seade ka.
Kui ma manualist(lk 36) õigesti aru sain siis suudab sena telefonist tuleva kõne ka teiste BT klientidega ühendada.
Kui see nii on siis ühenda ühe ratta ja autojuhi telefonid kuidagi(mingi sinihamba äpp/skype/vms?). Akut kulutab küll, aga mõlemal sõidukil on ju laadimisvõimalus koguaeg olemas.

edit: ehk saab isegi tavalist PMR saatjat teistele BT klientidele ühendada?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”