GPS live tracker DIY...e. teeme ise GPS träkkeri → Re: GPS live tracker DIY...

Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 195 korda

Re: GPS live tracker DIY...

Lugemata postitus Postitas simp »

Mul on, vaikselt küpsemas, mõte teha üks "moto-pc".
Asi sai alguse sellest, et paljude rataste(sh. minu praeguse banditi) peeglid on suhteliselt mõttetud, või-noh mina tunnen ennast ebakindlalt.
Panin kodustest vahenditest kokku ühe tahavaate kaamera. Koosneb see kaamerast ja Raspberry Pi'st. (Hetkel pole veel ekraani kohta kindlat ostust teinud).
Edasi on mõte liikunud nö moto-pc poole. Kus oleks üks keskarvuti(kaldun Beaglebone black'i ja touchscreeni poole) millele saaks pmst ükskõik-mida külge ühendada. Ehk siis ka ühe GPS trackeri.
Trackeri jaoks leiaks kindlasti mõne, juba eksisteeriva, veebiteenuse kuhu poole datat saata.

Kokkuvõtteks:
ühe DIY trackeri jaoks teeks mina umbes niimoodi.
*kontroller(Rasberry/arduino/beaglebone/vms)
*GPS&3G moodul/shield(cape)
*Natuke koodi...
*Ükskõik mida veel & natuke koodi juurde...

ps: Ilmselgelt on ühe vana telefoni kasutamine lihtsam ja mugavam, aga ma olengi veidi imelik :roll:
pps: Kui see kunagi kasutamise staadiumisse jõuab, siis teen teema ja selgitan lähemalt, seni on igasugused küsimused & argumendid teretulnud.

edit: oomipoes on veekindlaid karpe küllaga, ehk tuleb kellelegi kasuks.

lextastic kirjutas:

mul on plaan panna püsitoitega (ühtendaks kuhugi, mis on ainult siis sees kui süüde on sees) vana iphone 3g kuhugi veekindlasse karpi ja siis saab teha ju netist seda "locate your device"? teoorias tundub et nagu töötaks selline asi. sama lepingu alla mingi teine sim kaart väga odava lepinguga. androidiga saab ka muidugi sama asja teha.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”