arvuti jamab
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 60
- Tsikkel: aprilia rsv tuono 1000R
- Tänatud: 1 kord
arvuti jamab
täna tekkis siis selline probleem, et osade tähtede asemel on kas sümbolid või numbrid. kirjutada saab ainult normaalselt kui fn klahv on all. sama tekst siis ilma fn klahvita/ t'na te225s s55s se335ne *r6b3ee0 ,et 6sade t'htede ase0e3 6n 2as s[0b635d v]5 n40br5d.
vb keegi oskab aidata
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Re: arvuti jamab
Kui tegu sülearvutiga kus ei ole eraldi numpad'i.
Kasuta fn + numlock, vaata kas aitab.

-
Endal ka arvutiga mingi anomaalia.Arvuti ei leia kodust wifit üles,samas muid võrke mis piirkonnas levivad näitab ilusti ära.Teine arvuti ja muud seadmed ühendavad automaatselt ära.Ja huvitav on see et tööjuures ja mujal kus vabad võrgud levivad ühendab arvuti ilusti ennast wifi võrku.Tegemist siis asus vivobookiga ja win8.jamad hakkasid peale seda kui arvuti uuendas ennast 8.1 peale.Siis küll veel töötas aga samamoodi vahest võrku ei leidnud ja vahest leidis.Mõistus suht otsas.Ei teagi kas viga arvutis v modemis.
-
- Tsikkel: Tracer 7GT
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Kui driverid korras, vaheta kodus wifi ruuteril sagedust.
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Kunagi kui rohkem konfisin ruutereid, siis sattusin ka sarnase anomaalia otsa. Tegelikult on mingi wifi võrgu parameetrid muutunud või mingi konfi update tehtud. Selle vastu aitab kas oma kodusele wifile uue nime panemine või oma ipläädi pealt kõik selle konkreetse ühendusega seotud andmete kustutamine.
8.1 puhul olen täheldanud, et peab aegajalt wifi kaardi "disable" panema ja uuesti "enable".
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
ATK kirjutas:8.1 puhul olen täheldanud, et peab aegajalt wifi kaardi "disable" panema ja uuesti "enable".
8.1 puhul olen mina täheldanud, et ei tasu seda paigaldada, kui pole kindlat põhjust, et miks seda vaja on, palju rohkem probleeme, kui 8.0-ga.
Tasub vältida seda "paketti" kuni järgmise uuenduseni, kui vähegi võimalik.
-
Tänud vastamast.Päris palju mõtteid sain juurde nüüd mida proovida.Kas muidu 8.1 pealt saab kuidagi 8.0 peale tagasi minna.(System restorega) Win8 mulle natuke tumemaa.Hea meelega viskaks selle win8 üldse maha. Aga arvuti selle win8 liiga seotud,et win7 ilmselt ei hakkaks pooled funktsioonid tööle.Wifi draiverid peaks nagu korras olema.Muidu ta ei leiaks ju muid võrke.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
System restorega sa ilmselt tagasi ei saa.
Küll aga, kui tegemist on brand arvutiga (dell, hp, samsung), siis on sul recovery partition, mille pealt peaks saama värske 8.0 installi teha.
Kui see on ka kuidagi microsofti poolt rikutud, siis saad paluda esindajalt recovery CD, mille pealt taastada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.