Rollerautode remondist.

Kasutaja avatar

Pan
Tsikkel: Kawabusa

Re: Rollerautode remondist.

Lugemata postitus Postitas Pan »

Andestust, aga mina ei ole samuti nende asjade eesmärgist aru saanud. Minu arvates sobivad need autod: a) pubekatele, kes päris autoga veel sõita ei tohi. b) Inimestele, kes mingil veidral põhjusel ei ole võimelised ARK'is eksameid sooritama ja endale lube tegema. Kusjuures neid inimesi on omajagu. Siiani jääb mulle arusaamatuks põhjus, MIS on nende jaoks nendel eksamitel ületamatu. Ja c) Hädaabi variant inimestele, kes on liikluses patustanud ja kellelt on juhtimisõigus lihtsalt ajutiselt ära võetud.

murphy86 kirjutas:

Miks osta.
Väike hinnavõrdlus. volvo 850 2,5 bensukas, kütusekulu 400 euri kuus. Pisike mopeedauto, kütusekulu 40 euri kuus.
Lisametalli kaasavedamine mõjub rahakotile.

Väidad sa tõesti et kütusekulu vahe on 10x? Et Volvo võtab 20L/100km ja mopeedauto 2L/100km?
Pigem on mopeedauto näol tegemist ebamugava ja ebapraktilise asjaga, millega sa lihtsalt sõidad ainult hädavajalike sõite.

Uute hinnad algavad 8k eurist, kasutatud eestis 3k. Välismaal kasutatud alates 700

Täpselt samade hindadega on ju ka PÄRIS autod millega saab ka linnast välja sõita.

Elevandil ei ole vaja haukuda. Teda märgatakse niisamagi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”