Kõige ilusam ja parem SX krossika mark.
-
- Tsikkel: CRF450R13
Re: Kõige ilusam ja parem SX krossika mark.
Ma ei tea, kas keegi enam tahab rääkida sellel teemal, millest see siin alguse sai, aga jäi silma, et ma pidin mingeid fakte hakkama välja tooma, et Suzukisid vähem müüakse. Ma küsisin seda küll teiste käest, et miks vähem on, aga paistab, et mõni arvab, et neid on rohkem või midagi? Igatahes tembeldati minu jutt tühijutuks.
Ei hakanud mingisuguseid müüginumbreid välja võluma, samas ei näe ka põhjust, miks peaks . Mitut Suzukit te kokku lugesite viimasel 250 main eventi vaadates? Mina sain igatahes 0. Mitut suzukit ma nägin nädalavahetusel Kundas ja Maardus kokku? 7 või 8. See on ikka väga väike number, võrreldes teiste markidega. Nende seas oli, kas 1 või 2 uut, vabalt võis sama tüüp olla, sellepärast ei tea mitu. Ega seal väljamaal neid ka palju pole, ikka vähe. Kuna ma Hondaga sõidan, siis tekkis mingi vimm Honda vastu ma märkasin, siis võite näiteks mingi suvalise foorumi CRF ja RMZ alafoorumi teemade arvu vaadata, mis on u. 7-8x Honda kasuks. Ega see number ka niisama niipalju suurem pole. Mida rohkem masinaid, seda rohkem juttu. Selliseid teemasid ennegi lugenud. Ei pea ju eriline geenius olema, et öelda Suzukit müüakse vähem kui teisi Jaapani masinaid. Küsisin kõigest, miks neid vähem müüakse, aga siis tuli välja, et on tühijutt, et kollast vähem müüakse. Keegi tahab väita vastupidist?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.