Rumalad küsimused 2

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Jambolaya

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas Jambolaya »

Palju parem hakkas, tänud :bsmile:

Hetkel mootorrattatu

Toots
Tsikkel: Jawa 125 (2008)

Lugemata postitus Postitas Toots »

Uhm kas http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1448335 sellist asja on üldse mõtet vaadata? Miks ta üldse müüb seda kohe ära ja mingit minevikku ei tea..?vin koodi järgi vaadates alles Soomest toodud. http://www.auto24.ee/used/1115793 selline variant?

Kasutaja avatar

stev666
Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas stev666 »

küsin siis veel, kas filtreid võib pesta näiteks breakcleaneriga või quickcleaneriga (küsin kuna igalt poolt pole saada sprayga ühupuhastaja puhastusainet)

dr800 2x
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Toots kirjutas:

Uhm kas http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1448335 sellist asja on üldse mõtet vaadata? Miks ta üldse müüb seda kohe ära ja mingit minevikku ei tea..?vin koodi järgi vaadates alles Soomest toodud. http://www.auto24.ee/used/1115793 selline variant?

Mina panustaks teise variandi peale. Vähemalt originaal konditsioonis.

SERTÃO

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

stev666 kirjutas:

küsin siis veel, kas filtreid võib pesta näiteks breakcleaneriga või quickcleaneriga (küsin kuna igalt poolt pole saada sprayga ühupuhastaja puhastusainet)

Mine osta stormist v6i allrightist see komplekt, puhastaja ja 6li, mingi 17 euri vist oli.

Kasutaja avatar

stev666

Tuono kirjutas:
stev666 kirjutas:

Mine osta stormist v6i allrightist see komplekt, puhastaja ja 6li, mingi 17 euri vist oli.

ok tänud, kas seal on seda sprayga varjanti, õli on olemas kuid võin sedagi lisaks osta, lihtsalt mujal olen leidnud ainult 5l kanistriga, kuna krossi ei sõida siis ei vaja seda niipalju korraga

dr800 2x

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Komplektis on m6lemad pudelid sprayga ja sinule jatkub neist 10a. kindlalt, sellise labis6idu juures :D

Kasutaja avatar

stev666

Tuono kirjutas:

Komplektis on m6lemad pudelid sprayga ja sinule jatkub neist 10a. kindlalt, sellise labis6idu juures :D

nu mis läbisõidul viga, ega see et ma teiega õhtuti sõitmas ei käi ei tähenda et ma ei sõida. Kui ikka taevast konni ei tule kasutan suvel tsikklit transpordivahendina. Kuid tänud info eest. :bsmile:

dr800 2x

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Puhtteoreetiline küsimus - kui mul on madrats või paar (mingi poroloonitaoline asi ilmselt on sees) ja kui mul näiteks kass oksendab nad täis ja seda korduvalt, siis kuhu keemilisse puhastusse viia? Mustakal on mingi Pesupanda, kes ei olnud nõus tegema.
Kuhu veel minna? Guugeldamine väga ei aidanud.

Puhtteoreetiliselt muidugi :)

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

reimps kirjutas:

kui mul näiteks kass oksendab nad täis ja seda korduvalt

Niimoodi kutsud oma sõpru? (lol)

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 371 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

reimps kirjutas:

Puhtteoreetiline küsimus - kui mul on madrats või paar (mingi poroloonitaoline asi ilmselt on sees) ja kui mul näiteks kass oksendab nad täis ja seda korduvalt, siis kuhu keemilisse puhastusse viia? Mustakal on mingi Pesupanda, kes ei olnud nõus tegema.

Puhtteoreetiliselt muidugi :)

Ei ole kasu. Nn süvapesu on tglt selline, et pihustatakse veega segatud pesuaine peale ning tõmmatakse välja.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Kasutaja avatar

cossie
Tsikkel: B-12T
Tänanud: 134 korda
Tänatud: 71 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas cossie »

:mrgreen: väga hea, aga madratsid vaheta välja ja kass/sõbrad viska välja

https://www.facebook.com/M3G-182376025137021/
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
Kasutaja avatar

Tom.
Tsikkel: '01 Monster

Lugemata postitus Postitas Tom. »

Oskab keegi soovitada mingit üpris õhukest aga kuumakindlat materjali? Mul on signaplokk suhteliselt mootori lähedal ning talle ei meeldi üldse see soojus, mida silindripea kiirgab. Mõtlesin mingisse heasse materjali mässida, aga no endal midagi pähe ei tule..

Kasutaja avatar

daub
Tsikkel: F6C 1500
Tänanud: 34 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas daub »

Esmaabi tekk äkki?

Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.
Pilt
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Eks see miski fooliumiline peab olema.

Kasutaja avatar

koit

Lugemata postitus Postitas koit »

Tere! Probleem järgmine, peksab aegajalt läpparil kirja ette, et varunda failid, kõvaketas võib kahjustada saanud olla. See läppar on ca aasta vana ja korra käinud remondis sama teemaga, sittagi pole muutunud ja vahelduva eduga tuleb see tekst taas ette, kas see on ülekuumenemisega seotud? (kui läppar kauemaks tööle jääb, 12+ tundi, siis viskab ette tavaliselt) Küsin kuna see juust oli varem mingi teise kodaniku oma ja see jama on pool aastat ca. olnud. Peaksin kõvaketta vahetama või ei? pilt ise sellinePilt

Elu on liiga lühikene selleks, et raisata seda millelegi negatiivsele

henrij

Lugemata postitus Postitas henrij »

koit kirjutas:

Tere! Probleem järgmine, peksab aegajalt läpparil kirja ette, et varunda failid, kõvaketas võib kahjustada saanud olla. See läppar on ca aasta vana ja korra käinud remondis sama teemaga, sittagi pole muutunud ja vahelduva eduga tuleb see tekst taas ette, kas see on ülekuumenemisega seotud? (kui läppar kauemaks tööle jääb, 12+ tundi, siis viskab ette tavaliselt) Küsin kuna see juust oli varem mingi teise kodaniku oma ja see jama on pool aastat ca. olnud. Peaksin kõvaketta vahetama või ei? pilt ise selline

Olen oma Delliga olnud sama probleemi ees. Palus andmed varundada. Tegin seda ja umbes 2-3 nädalapärast andis ketas ning emaplaat saba. Nüüd umbes 8-9 kuud normaalselt toiminud

Kasutaja avatar

veikemees
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas veikemees »

reimps kirjutas:

Reimps vaata lehte kassiokse.com või võta omale kodujänes, merisiga, hamster ja paar papagoid. Las jalutavad ja lendavad toas ringi. Varsti ei tee Sa mingit vahet selle kassiokse ja teiste loomade sita ja muu jama vahel. Siis pöördu uuesti keemilisse puhastusse ja küsi kas nad koduloomade assortiid puhastavad, ise võta sellele tädile karp assortii komme ka kaasa! Ehk läheb õnneks!

Kawasaki zx 10
Kasutaja avatar

Nisbel
Tsikkel: Honda CBR600RR 04

Lugemata postitus Postitas Nisbel »

Oskab keegi soovitada Tallinnas mõnda firmat või inimest, kes tsikleid peseks laupäeval või pühapäeval? :D

Viimati muutis Nisbel, 30 Mär 2014, 10:50, muudetud 1 kord kokku.
Honda CBR600RR 04
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Käsipesulad peaks selle asjaga ikka hkkama saama.Muidugi ise pead teadma,mida saab survega pesta mida mitte.Ei ole kõll kuulnud ainult motopesulast midagi.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

zalben
Tsikkel: Suzuki GSX-R750,Suzuki GSX600F

Lugemata postitus Postitas zalben »

Ma lasin pärnus isepesulas survepesuriga õrnalt üle. Sumpsile panin punni ette ja läigib nagu sitikas. Enne oli tänu ühele toredale vihmasele päevale sõidetud poolsada kilti teinud rattast korraliku sookolli. Ei leia, et see vihmaga sõitmine kuivem oli, kui survepesuriga suts. Kaasas oli kuivatuseks lapp. Hea oleks suruõhuga kuivaks puhuda ka. Aga kodus lapi ja ämbriga on ikka jube tüütu.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Tuono kirjutas:
stev666 kirjutas:

Kõlbab ka suvaline pigieemaldi-mootoripesu vahend ja soe jooksev vesi.Vett ei ole hea kõva survega lasta,pigm korda leotust veelkorra kui mustaks jäi.Kuivamine lihtsalt seistes,mitte mingil juhul suruõhuga.Ühest filtriõlist, võiks tsikli filtril, tõesti jaguda nö elu lõpuni.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

reimps

veikemees kirjutas:

Reimps vaata lehte kassiokse.com või võta omale kodujänes, merisiga, hamster ja paar papagoid. Las jalutavad ja lendavad toas ringi. Varsti ei tee Sa mingit vahet selle kassiokse ja teiste loomade sita ja muu jama vahel. Siis pöördu uuesti keemilisse puhastusse ja küsi kas nad koduloomade assortiid puhastavad, ise võta sellele tädile karp assortii komme ka kaasa! Ehk läheb õnneks!

Ma ei viitsi enam neid madratseid prügikasti juurde otsima minna. Noh, teoreetiliselt, kuna probleem oli teoreetiline, siis ma viskasin nad ka teoreetiliselt juba ära :)

amsung

Lugemata postitus Postitas amsung »

Kust saada klapi vahede timmimiseks sellist asja?
Pilt

Kasutaja avatar

RaunC
Tsikkel: Bonneville T100

Lugemata postitus Postitas RaunC »

Neid lehtkaliibreid peaks igast tööriistapoest saama. Ise ostsin hiljuti Tööriistamarketist.

amsung

Lugemata postitus Postitas amsung »

tänud :)

Kasutaja avatar

Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Kas Swedbank on maas v?

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Tundub nii...

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

reimps

Kes ja kui palju täna tünga on saanud? Mul pole sõpru, seega mul endal on nulliring :)

Kasutaja avatar

Erik
Tsikkel: jawaha
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Erik »

Sain peiker24 poes tünga. Valisin riiulist "tekstiil ja nahk 99€" ühe tagi aga hoopis... APRILL (w)

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”