Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
Uhm kas http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1448335 sellist asja on üldse mõtet vaadata? Miks ta üldse müüb seda kohe ära ja mingit minevikku ei tea..?vin koodi järgi vaadates alles Soomest toodud. http://www.auto24.ee/used/1115793 selline variant?
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
küsin siis veel, kas filtreid võib pesta näiteks breakcleaneriga või quickcleaneriga (küsin kuna igalt poolt pole saada sprayga ühupuhastaja puhastusainet)
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Toots kirjutas:Uhm kas http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1448335 sellist asja on üldse mõtet vaadata? Miks ta üldse müüb seda kohe ära ja mingit minevikku ei tea..?vin koodi järgi vaadates alles Soomest toodud. http://www.auto24.ee/used/1115793 selline variant?
Mina panustaks teise variandi peale. Vähemalt originaal konditsioonis.
stev666 kirjutas:küsin siis veel, kas filtreid võib pesta näiteks breakcleaneriga või quickcleaneriga (küsin kuna igalt poolt pole saada sprayga ühupuhastaja puhastusainet)
Mine osta stormist v6i allrightist see komplekt, puhastaja ja 6li, mingi 17 euri vist oli.
-
Tuono kirjutas:stev666 kirjutas:küsin siis veel, kas filtreid võib pesta näiteks breakcleaneriga või quickcleaneriga (küsin kuna igalt poolt pole saada sprayga ühupuhastaja puhastusainet)
Mine osta stormist v6i allrightist see komplekt, puhastaja ja 6li, mingi 17 euri vist oli.
ok tänud, kas seal on seda sprayga varjanti, õli on olemas kuid võin sedagi lisaks osta, lihtsalt mujal olen leidnud ainult 5l kanistriga, kuna krossi ei sõida siis ei vaja seda niipalju korraga
Komplektis on m6lemad pudelid sprayga ja sinule jatkub neist 10a. kindlalt, sellise labis6idu juures
-
Tuono kirjutas:Komplektis on m6lemad pudelid sprayga ja sinule jatkub neist 10a. kindlalt, sellise labis6idu juures
nu mis läbisõidul viga, ega see et ma teiega õhtuti sõitmas ei käi ei tähenda et ma ei sõida. Kui ikka taevast konni ei tule kasutan suvel tsikklit transpordivahendina. Kuid tänud info eest.
Puhtteoreetiline küsimus - kui mul on madrats või paar (mingi poroloonitaoline asi ilmselt on sees) ja kui mul näiteks kass oksendab nad täis ja seda korduvalt, siis kuhu keemilisse puhastusse viia? Mustakal on mingi Pesupanda, kes ei olnud nõus tegema.
Kuhu veel minna? Guugeldamine väga ei aidanud.
Puhtteoreetiliselt muidugi
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
reimps kirjutas:kui mul näiteks kass oksendab nad täis ja seda korduvalt
Niimoodi kutsud oma sõpru?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
reimps kirjutas:Puhtteoreetiline küsimus - kui mul on madrats või paar (mingi poroloonitaoline asi ilmselt on sees) ja kui mul näiteks kass oksendab nad täis ja seda korduvalt, siis kuhu keemilisse puhastusse viia? Mustakal on mingi Pesupanda, kes ei olnud nõus tegema.
Kuhu veel minna? Guugeldamine väga ei aidanud.Puhtteoreetiliselt muidugi
Ei ole kasu. Nn süvapesu on tglt selline, et pihustatakse veega segatud pesuaine peale ning tõmmatakse välja.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 134 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
väga hea, aga madratsid vaheta välja ja kass/sõbrad viska välja
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
Oskab keegi soovitada mingit üpris õhukest aga kuumakindlat materjali? Mul on signaplokk suhteliselt mootori lähedal ning talle ei meeldi üldse see soojus, mida silindripea kiirgab. Mõtlesin mingisse heasse materjali mässida, aga no endal midagi pähe ei tule..
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Esmaabi tekk äkki?

Tere! Probleem järgmine, peksab aegajalt läpparil kirja ette, et varunda failid, kõvaketas võib kahjustada saanud olla. See läppar on ca aasta vana ja korra käinud remondis sama teemaga, sittagi pole muutunud ja vahelduva eduga tuleb see tekst taas ette, kas see on ülekuumenemisega seotud? (kui läppar kauemaks tööle jääb, 12+ tundi, siis viskab ette tavaliselt) Küsin kuna see juust oli varem mingi teise kodaniku oma ja see jama on pool aastat ca. olnud. Peaksin kõvaketta vahetama või ei? pilt ise selline
koit kirjutas:Tere! Probleem järgmine, peksab aegajalt läpparil kirja ette, et varunda failid, kõvaketas võib kahjustada saanud olla. See läppar on ca aasta vana ja korra käinud remondis sama teemaga, sittagi pole muutunud ja vahelduva eduga tuleb see tekst taas ette, kas see on ülekuumenemisega seotud? (kui läppar kauemaks tööle jääb, 12+ tundi, siis viskab ette tavaliselt) Küsin kuna see juust oli varem mingi teise kodaniku oma ja see jama on pool aastat ca. olnud. Peaksin kõvaketta vahetama või ei? pilt ise selline
Olen oma Delliga olnud sama probleemi ees. Palus andmed varundada. Tegin seda ja umbes 2-3 nädalapärast andis ketas ning emaplaat saba. Nüüd umbes 8-9 kuud normaalselt toiminud
reimps kirjutas:
Puhtteoreetiline küsimus - kui mul on madrats või paar (mingi poroloonitaoline asi ilmselt on sees) ja kui mul näiteks kass oksendab nad täis ja seda korduvalt, siis kuhu keemilisse puhastusse viia? Mustakal on mingi Pesupanda, kes ei olnud nõus tegema.
Kuhu veel minna? Guugeldamine väga ei aidanud.
Reimps vaata lehte kassiokse.com või võta omale kodujänes, merisiga, hamster ja paar papagoid. Las jalutavad ja lendavad toas ringi. Varsti ei tee Sa mingit vahet selle kassiokse ja teiste loomade sita ja muu jama vahel. Siis pöördu uuesti keemilisse puhastusse ja küsi kas nad koduloomade assortiid puhastavad, ise võta sellele tädile karp assortii komme ka kaasa! Ehk läheb õnneks!
Oskab keegi soovitada Tallinnas mõnda firmat või inimest, kes tsikleid peseks laupäeval või pühapäeval?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Käsipesulad peaks selle asjaga ikka hkkama saama.Muidugi ise pead teadma,mida saab survega pesta mida mitte.Ei ole kõll kuulnud ainult motopesulast midagi.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R750,Suzuki GSX600F
Ma lasin pärnus isepesulas survepesuriga õrnalt üle. Sumpsile panin punni ette ja läigib nagu sitikas. Enne oli tänu ühele toredale vihmasele päevale sõidetud poolsada kilti teinud rattast korraliku sookolli. Ei leia, et see vihmaga sõitmine kuivem oli, kui survepesuriga suts. Kaasas oli kuivatuseks lapp. Hea oleks suruõhuga kuivaks puhuda ka. Aga kodus lapi ja ämbriga on ikka jube tüütu.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Tuono kirjutas:stev666 kirjutas:küsin siis veel, kas filtreid võib pesta näiteks breakcleaneriga või quickcleaneriga (küsin kuna igalt poolt pole saada sprayga ühupuhastaja puhastusainet)
Kõlbab ka suvaline pigieemaldi-mootoripesu vahend ja soe jooksev vesi.Vett ei ole hea kõva survega lasta,pigm korda leotust veelkorra kui mustaks jäi.Kuivamine lihtsalt seistes,mitte mingil juhul suruõhuga.Ühest filtriõlist, võiks tsikli filtril, tõesti jaguda nö elu lõpuni.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
veikemees kirjutas:Reimps vaata lehte kassiokse.com või võta omale kodujänes, merisiga, hamster ja paar papagoid. Las jalutavad ja lendavad toas ringi. Varsti ei tee Sa mingit vahet selle kassiokse ja teiste loomade sita ja muu jama vahel. Siis pöördu uuesti keemilisse puhastusse ja küsi kas nad koduloomade assortiid puhastavad, ise võta sellele tädile karp assortii komme ka kaasa! Ehk läheb õnneks!
Ma ei viitsi enam neid madratseid prügikasti juurde otsima minna. Noh, teoreetiliselt, kuna probleem oli teoreetiline, siis ma viskasin nad ka teoreetiliselt juba ära
Neid lehtkaliibreid peaks igast tööriistapoest saama. Ise ostsin hiljuti Tööriistamarketist.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Kas Swedbank on maas v?
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Tundub nii...
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kes ja kui palju täna tünga on saanud? Mul pole sõpru, seega mul endal on nulliring