Burnout !!! Kas võimalik???
Moderaator: Moded
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
[tähenärimine]aga ma jälle teemast välja, kas täna öösel on ka kõik võimalik? ma peaks mingeid naisi tsekkama minema, kui vastus on jah[/tähenärimine]kertsman kirjutas:Aga miks on ültse vaja burnouti teha?
see kulutab lihtsalt kummi ja hiljem osta uus kumm:S
aga teemasse nyyd: et täna päeval on kõik võimalik;)
No_name kirjutas:noo sõitmine enam vähem selge , kylge pole veel maha saand ag see ei näita midagi ! Nyyd tahaks proovida igasuguseid lihtsamaid trikke ikke mõistuse piires .
ei taha küll tähti närida,aga :
No_name kirjutas:Tere ... Olen ikka peris mitu korda käpuli lennand. Esimene kord oli siis kui ma endale esimese ratta sain selleks oli mini mopp.Ma olin siis umbes 10 aastane. No mopp ei tahtnud kõima minna tuli lykkata. Suures lykkamis hoos tõmbasin rulli põhja . Järsku läks see käima ag kuna rull oli põhjas hakkas see kohe liikuma nii et ma ei saanud rulli tagasi keerata kuna mopp rebis eest ära . Kahju oli lihtsalt lahti lasta ja yritasin kuidagi ikka kinni hoida ja nii ma seal lohisesin kuni tasakaal lihtsalt ära kadus ja see mopp lihtsal mulle sylle kukkus . Põlved lohisemisest lõhki kuna dressid asfaldi peal eriti kaua vastu ei pea . Teine kord laenutasime sõpradega rollerid ja läksime sõitma see mingi 13 aastasealt aga enne seda sain ma mopiga ikke peris palju käntsu käidud. Noo jutt siis selline sõitsime ja järsku hakkas vihma sadama ja mõtlesime et viime need rollerid ära .Enne ära viimist tegime staadioni peal kiirendust millne roller kiirem on . Kahjuks jäi pidurdus maa lyhikeseks ja sõitsime staadioni lõpus olevale muru lapile ag vihmaga on muru libe ma tahtsin põõrata ja vupsti 180karaadi tehtud.Ise viga ei saand kuna kiirus mingi 30km/h ag rolleril tuli yks peegel kyljest ja se plasti veits lahti . Need olid rendi rollerid ja siis tuli veist parandus tasu kah maksta . Selline lugu oli siis
Sven.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Ega see tagarattal sõitmine mootori võimsusest kinni ei ole. Kõik peitub ikka tasakaalus, st. et sa ei pea sõitma mitte esiratas maast lahti vaid sa pead sõitma tagarattal.kalevlehtsalu kirjutas:minskil jääb esimene käik lühikeseks...suht kähku on pöörded põhjas ja hoogu juurde ei tule ja esiratas vajub alla kah
-
- Tsikkel: Gsxr,Dnepr,K,Ural,M,H-D;GasGas
- Tänatud: 4 korda
Suht mõttetu teema ju ?
Kui midagi teada vaja mida ratas suudab siis tuleb seda ju ise proovida
Ka punnvõrri in võimalik tagarattasse kakkuda või siis hargil seistes kumm katki põletada:)
Aga kas see kummi põletamine ongi primaarne tegevus, vaevalt.
Kui aga raha üleliia siis aga anna vinti
Minul enesel on küll kahju kui olen kummi põletand ja siis seda hiljem vaadanud(sellel suitsul on raha lõhn)
Kui midagi teada vaja mida ratas suudab siis tuleb seda ju ise proovida
Ka punnvõrri in võimalik tagarattasse kakkuda või siis hargil seistes kumm katki põletada:)
Aga kas see kummi põletamine ongi primaarne tegevus, vaevalt.
Kui aga raha üleliia siis aga anna vinti

Minul enesel on küll kahju kui olen kummi põletand ja siis seda hiljem vaadanud(sellel suitsul on raha lõhn)
Iga rattaga saab kummi suitsema põhimõtteliselt. Paned esiratta vastu seina kui muidu ei oska ja annad minna. Ilmselt Delta tõmbaks ka nii väikse kärsaka üles
Iseasi on muidugi milleks seda vaja on- ise küll ei raatsi oma 2700 eeguseid kumme enne suitsetada kui need täista läbi on. Kui enam sõita ei kannata võib ju lolli mängida ja tänava tossu täis lasta.
Aga enne jah kui hakkad tagarattasse laskma või kummi põletama õpi sõitma- muidu võivad need trikid kõik ..

Iseasi on muidugi milleks seda vaja on- ise küll ei raatsi oma 2700 eeguseid kumme enne suitsetada kui need täista läbi on. Kui enam sõita ei kannata võib ju lolli mängida ja tänava tossu täis lasta.
Aga enne jah kui hakkad tagarattasse laskma või kummi põletama õpi sõitma- muidu võivad need trikid kõik ..
Tõesti, selliseid mehi pole liiklusesse vaja, kes ennem(?) ratta omamist juba uurivad noka kohta jms. Vastuseks siis, et enamvähem iga tagarattaline tõmbab nokka kui õieti teha, ise pole proovinud ning pole veel lähitulevikus plaanis kah. Ennem tahaks ikka sõiduvõtted selgeks saada.Karupoeg puhh kirjutas:
kurat kust küll sellised teemad tulevad, maailm on idioote täis ikka.
PS: No Limit, ma siiralt loodan, et sa ei leia endale ühtegi rs-i või kui leiad siis sul pole kummiraha...sry vaan aga palun jää rollerite juurde.
see siin on kirjutatud vihaga nähes nii idiootset teemat
-
Lihtsalt uskumatu!
Siin foorumis ringi seigeldes leiab ikka väga idiootselt koomilisi teemasid ja postitusi!
Samas olen ka idiootselt koomiliste filmide suur fänn, niiet sellised teemad mulle sobivad! Ja muide selle kohta, et sa ei tea, kui vanad möned isikud siin on, siis oleksid pidanud vaatama kasutaja asukohta, kus kaldkriipsuga oli eraldatud ka isiku hetkeline söiduriist. Nimelt seal oli Aprilia RS125 ja ma ei usu, et 13-aastane sellisega ringi söidab.

Paberitega hull.
Kui mõni mode asja lukku ei pane, siis tuleb veel palju lehekülgi teemal kes millega on nokka tõstnud ja ratast ringi ajand!! Mina olen mõlemaid teinud oma jalgrattaga. Pole vahet millise kaherattalisega on tegu. Ühel juhul on vaja raskus võimalikult ette viia, teisel juhul võimalikult taha.
TÄIESTI HAIGE TEEMA!!!!
TÄIESTI HAIGE TEEMA!!!!