GSXR 750/1100, õlikad ja W mudelid
Re: GSXR 750/1100, õlikad ja W mudelid
Diameeter on 9,5 mm. Nagu ma depoo onu jutust aru sain, siis on suht kahte mõõtu 7,5mm ja 9,5mm või oli neil aind kahte tüüpi seibe. Igal juhul mulle käivad need suuremad. Ja puudu on 295 kõrgus. Õhemaks lihvimisest ma vist loobuks. Lihtsam on Tallinnast lasta tuttaval kaasa haarata kui osta 300 seib ja seda 295 peale lihvima hakata. Ühtalsi kui kellelgi on vaja sellise suurusega seibe, siis mul on üle 1X 270 ja 3x 280 seibi. Annan nii sama ära, sest tõenäoliselt paari aasta jooksul mul neid vaja ei lähe ja aravatavasti kaovad nii sama ära muidu.
Margi esindust ma ei tea, pole veel uurind, sest olen ise tartus ja tartus vist suzuki esindust pole. On ainult peoga motopoode kes seibe sees ei hoia.
Kui kell piisavalt palju saab, siis võtan toru ja hakkan pealinna puhveteid läbi kõllama. Kui aga kellelgi siin on vedelemas sellist suurus seibi ja liigub näiteks homme exootikale, siis andku teada. Kui samal ajal ei õnnestu trehvata, siis võib ju ka kuskile boxi jätta.
Kus juures mõtlesin ka pildimaterjali peale, hetkel on veel kõik laiali ja saab teha pilte küll. Klõpsin õhtul mõned ja kirjutan juttu juurde. Ise enesest on antud protseduur ülimalt lihtne, vaja on aind korralikku lehtkaliibrit, mina ostsin rauapoest 10 euriga 0.03-1mm 32 osalise, sest sellel annab kombineerida erinevaid mõõte, mitte ei jookse lihtsalt 0.05 sammuga. Hinna vahe oli ka olematu. Muidu võib tekkida olukord kui lubatud maksimum on näiteks 0.25 (läheb vahele) 0.30 ei lähe, vahepealset mõõta ei saa, otsustad, et ok on lubatud maksumum, tegelikult aga on 0.28 näiteks. Ma ei tea kui oluline nii väike nihe mõõdust välja on aga... mina ajasin lisaks mõõtu ka need vahed, mis olid lubatud maksimum.
Ratta kokku saan, siis mõtlesin, et mõõdan huvi pärast ära ka surved silindrites. Mul on õnneks kõrval kohe üks autoremonditöökoda, mida üks tuttav peab, nii et saab sealt äkki ka vastavat riistapuud laenata. Manualis ilusti kirjas lubatud maks ja min ja kahe silindi maks erinevus. Lisaks peaks midagi välja mõtlema süütejuhtmetega. Kuidagi emased ja kanged tunduvad. Piipe eemaldades tulid paaril juhtmed tagant (ei kakkund juhtmetest, lihtsalt kuidagi lödilt olid küljes). Võib olla see on ka põhjuseks, miks tühikäigul veidi ebaühtlaselt käib. Kas lõikan pool cm juhtmelt maha ja kruvin uuesti poobu otsa, et ühendus parem saaks või vahetan üldse terves pikkuses välja. Tõenäoliselt see esimene variant kuigi need juhtmed vist terves pikkuses vahetatavad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.