Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
Macintosh
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
s2mmy kirjutas:Kas just rumal küsimus, aga millega eemaldada eelmise aasta putukad/satikad varustuselt ja masinalt?
Tsikli pealt saad kätte WD40 kasutades.
reimps kirjutas:Kevadise vihmaga muidugi.
Peale kevadise lume ei tule taevast küll midagi hetkel ![]()
Macintosh kirjutas:s2mmy kirjutas:Kas just rumal küsimus, aga millega eemaldada eelmise aasta putukad/satikad varustuselt ja masinalt?
Tsikli pealt saad kätte WD40 kasutades.
Tänan, proovib ära
-
reimps
s2mmy kirjutas:reimps kirjutas:Kevadise vihmaga muidugi.
Peale kevadise lume ei tule taevast küll midagi hetkel
Oota siis veits. Ma näiteks ootan 20-ndast jaanuarist saati.
-
koi
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Kuulge, kas selle usina nimevahetusega on pontus ikka seesama pontus, või on vana haige palatist jalga lasknud??
Või mingi kloon välja ilmunud?
-
madjs
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
koi kirjutas:Kuulge, kas selle usina nimevahetusega on pontus ikka seesama pontus, või on vana haige palatist jalga lasknud??
![]()
Või mingi kloon välja ilmunud?
Lihtne, siin oli nimevahetus pontus sai uue nime ja tema nimeks sai pontus.
http://www.krracing.ee/
-
madjs
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
koi kirjutas:
![]()
![]()
![]()
Msasja?
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=665265#p665265
Pontus siiski, eksisin algustähega.
http://www.krracing.ee/
-
Kirs
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Tegelikult sai ta isegi päeva GOD nimega siin olla, aga siis vist võllid arvasid, et seda talle siiski ei kingita ja pandi vana nimi tagasi.
No ta on juba teatava "legendi" staatuse vist omandanud ja nimevahetust ei saa teha ![]()
Aga loll küsimus kah - miks Veldi teemat lugema asudes mul kóigepealt Velt Moto reklaamvideo avaneb? ![]()
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
M.T. kirjutas:Aga loll küsimus kah - miks Veldi teemat lugema asudes mul kóigepealt Velt Moto reklaamvideo avaneb?
Ei peaks avanema, saad täpsemini kirjeldada?
Reklaamvideo on küll, kuid paremal reklaamitulbas, mitte kusagil teemas.
-
reimps
Ainult mulle tundub, et liiga liberaalne nimevahetuse poliitika on asjad segasemaks ajanud?
Vahetaks ka ära, aga swear filter ei luba ju "m**n* ja mongol" võtta...
-
in4r3k
- Tsikkel: Honda Hornet
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Minust lähim maja millel on internet kaabliga asub 200m kaugusel. Kui palju võiks kaabli toomine minu majja minna maksma?
-
Pontus
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
in4r3k kirjutas:Minust lähim maja millel on internet kaabliga asub 200m kaugusel. Kui palju võiks kaabli toomine minu majja minna maksma?
Kas valguskaabel, õhu või maakaabel?
-
Pontus
Kas MB Sprinter 309-ga 2006a. sõites peab olema b või c kategooria load? 3200 tühimass ja 5200 täismass.
Pontus kirjutas:Kas MB Sprinter 309-ga 2006a. sõites peab olema b või c kategooria load? 3200 tühimass ja 5200 täismass.
C1 või C
-
in4r3k
Pontus kirjutas:in4r3k kirjutas:Minust lähim maja millel on internet kaabliga asub 200m kaugusel. Kui palju võiks kaabli toomine minu majja minna maksma?
Valguskaabel, maa seest vedades.
-
Pontus
in4r3k kirjutas:Valguskaabel, maa seest vedades.
Alates 10k€
in4r3k kirjutas:Pontus kirjutas:in4r3k kirjutas:Minust lähim maja millel on internet kaabliga asub 200m kaugusel. Kui palju võiks kaabli toomine minu majja minna maksma?
Valguskaabel, maa seest vedades.
Milleks ![]()
Valel on lühikesed jalad!
-
Pontus
KZ1000P kirjutas:Milleks
It so fucking fast...
-
in4r3k
Saatsin enne kirja elioni, et palju võiks maksta kaabli toomine sealt minu majja. Vastati, et minimaalselt 750 euri, huvitav kas see hind polnud siis valguskaabli kohta, ise ma ei täpsustanud kaablit küsides. Kuidagi suur vahe.
Pontus kirjutas:KZ1000P kirjutas:Milleks
It so fucking fast...
missugune teenusepakkujasulle seda "It so fucking fast" internetti pakub, pane 5giga link odavam
-
Pontus
in4r3k kirjutas:Saatsin enne kirja elioni, et palju võiks maksta kaabli toomine sealt minu majja. Vastati, et minimaalselt 750 euri, huvitav kas see hind polnud siis valguskaabli kohta, ise ma ei täpsustanud kaablit küsides. Kuidagi suur vahe.
Tallinna vanalinnas on raske saada kaevamise luba ja see on vaja kooskõlastada linnavalitsusega/munsuskaitsega+ tramtorid/matterjalid ja pärast on vaja tänavakivid tagasi kah panna. 200m on päris pikk maa.
Piipz kirjutas:M.T. kirjutas:Aga loll küsimus kah - miks Veldi teemat lugema asudes mul kóigepealt Velt Moto reklaamvideo avaneb?
Ei peaks avanema, saad täpsemini kirjeldada?
Reklaamvideo on küll, kuid paremal reklaamitulbas, mitte kusagil teemas.
Windoosa telefoniga tegu ja pärast postitamist taipasin, et ei viska mitte Veldi teema peale, vaid täiesti suvalisel hetkel. Sisenen näiteks biker.ee , algul tuleb esileht ja järsku voilaa Veldi video. Back nuppu ja taas esilehel ilusti, lähen mingisse teemasse ja pooltel kordadel lajatab jälle mul video käima.
-
in4r3k
Pontus kirjutas:in4r3k kirjutas:Saatsin enne kirja elioni, et palju võiks maksta kaabli toomine sealt minu majja. Vastati, et minimaalselt 750 euri, huvitav kas see hind polnud siis valguskaabli kohta, ise ma ei täpsustanud kaablit küsides. Kuidagi suur vahe.
Tallinna vanalinnas on raske saada kaevamise luba ja see on vaja kooskõlastada linnavalitsusega/munsuskaitsega+ tramtorid/matterjalid ja pärast on vaja tänavakivid tagasi kah panna. 200m on päris pikk maa.
Asun linnast väljas, teoreetiliselt läheb kaabel tee äärest/põllu pealt. 100m umbes võõra maa pealt.
Pontus kirjutas:in4r3k kirjutas:Saatsin enne kirja elioni, et palju võiks maksta kaabli toomine sealt minu majja. Vastati, et minimaalselt 750 euri, huvitav kas see hind polnud siis valguskaabli kohta, ise ma ei täpsustanud kaablit küsides. Kuidagi suur vahe.
Kui side kanalisatsioon on olemas majade vahel siis isegi reaalne. Kui see side kanalisatsioon kuulub elionile siis sul eriti muid valikuid ei ole kui elionilt tellida.
-
Pontus
in4r3k kirjutas:Asun linnast väljas, teoreetiliselt läheb kaabel tee äärest/põllu pealt. 100m umbes võõra maa pealt.
Teoreetiliselt mine osta cat6 kaablit räägi naabritega ja aja labidaga maa sisse.
hmmm kirjutas:palju võib maksma minna e39 530d plokikaane tihendi vahetus ?
Tihend ise maksab 80 euri, poldid komplekt (14tk) 44 euri. Ilmselt peab seal mõne tihendi veel vahetama.
Töö ei oska öelda aga ma pakun et üks mees teeb seda suht terve tööpäeva.
-
smtasku
- Tsikkel: Tracer 7GT
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
in4r3k kirjutas:Minust lähim maja millel on internet kaabliga asub 200m kaugusel. Kui palju võiks kaabli toomine minu majja minna maksma?
CAT5/6 kaabliga asja ei lahenda, vahemaa liiga pikk (kui just poole maapeale mingit switchi võimendiks vahele ei pane). Valguskaabel ise ei maksa eriti rohkem kui CAT5, aga selle otste keevitamine (või grimpine) ei ole just kõige odavam. Mõtekam oleks naabriga kokku leppida ja teha 5GHz raadiolink. Kui huvi on, siis võin pakkuda uusi või sümboolse hinnaga kasutatud seadmeid.