Teeninduskultuurist klient vs kaupmees → Re: Räägiks Velt Motocenterist..
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Räägiks Velt Motocenterist..
madjs kirjutas:Inimesed on hellaks muutunud, iga väiksema asja peale tekitatakse maailmalõpu paanika ja ollakse solvunud. Ise ka paar korda ülbikust müüjaga kokku puutunud, aga ei näe mõtet seda siin või mujal nettis küll pasundada. Kui minuga suheldakse ülbelt vastan sama hoiakuga, poodi või mõnda muud asutust ma selle pisiasja pärast külastamata küll ei jäta.
Olen Tallinna poes mõned korrad käinud ja ei midagi halba.Meeldivaks üllatuseks oli noorem naismüüja,kes vabandas,et ta ei tea antud tootest just palju(ATV järel veetav muruniiduk)ja samas tegi meile sellise ettekande sellest,et meil polnud enam midagi küsida.Jutu lõpuks ütles,et kui midagi selgusetuks jäi siis homme on targem tegelane tööl ja helistage.meil oli asi nii selge,justkui oleks ise selle aparaadi välja mõelnud
Mis puutub kiuslikku müüjasse,siis olen madjs sinuga sama meelt ,et kiusliku kliendina on võimalik müüja elu ikka väga hapuks teha.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.