Teeninduskultuurist klient vs kaupmees → Re: Räägiks Velt Motocenterist..

Kasutaja avatar

RiderForVeterans

Re: Räägiks Velt Motocenterist..

Lugemata postitus Postitas RiderForVeterans »

Aegu tagasi kui ma Tartu Motodepoos veel leti taga asju ajasin, siis imbus ka hiljem mingi jutt, et ma polnud piisavalt viisakas ega aupaklik "härradega" olnud. Asja meenutades, ja üks pluss üks kokku viies meenus mulle hoopis asi selliselt, et miskid "kalewipojad" ilmusid pärast palgapäeva poodi laiama. Küsimused millele tuli vastata olid umbes: Tuhande kuubikulist R6-e tahaks endale osta, R1-le gondli vahele piiludes avaldus meestele taoline šokk, et "krt neli leegikat, see on vist jube püss", "palju välja jookseb", "kawasaki peab olema roheline ja yamu punane", "kas ikka tagarattasse läheb" jne, jne. Samas kommenteeriti asjatundlikult kuidas üks tema sõpradest tänu oma "baigile" tsikkide poolt tel.numbritega üle külvati. Kui ma neid tollel korral mehepoegi maapeale püüdsin tuua, siis jäin mina hoppis lolliks ja ei mõistvat teemat... :wack: Kui kogu kollektiivile juba siis seda tsirkust tehti, siis ma küll ei välista, et mõni meie mehhaanikutest ka väikese sarkasmipärlikese poetas, eks mõjus mõnele kangele mehele rusuvalt, mine tea :twisted: Eks see motopood olegi vähe teistmoodi pood... Rääkides aga sarviku soengu ja uhke habemega mehest, siis muhedamat ja abivalmimat härrat on raske leida! Panite kas teemas nati mööda, või jah, LONT...

RFV

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”