mis firma krossirehv on mõistlik ka kus seda saada?
Moderaator: Moded
mis firma krossirehv on mõistlik ka kus seda saada?
tere jälle!hooaeg algamas ja trenni tuleb lõhkuda,aga rehvid kulumas:D kysimus selline,et mis firma [krossi] rehv on mõistlik ka kus seda saada? kui võtta mingi 10-15 rehvi kas tuleb ka miski soodustus?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 341 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Re: mis firma rehv on mõistlik ka kus seda saada?
kõige parem rehv on uus rehv mis vastab raja pinnasele/seisundile. meiesugused suurt vahet ei tee on see nüüd Dunlop või Maxxis seal all.
mx77 kirjutas:kõige parem rehv on uus rehv mis vastab raja pinnasele/seisundile. meiesugused suurt vahet ei tee on see nüüd Dunlop või Maxxis seal all.
ookeei,kas tead kust ma need saan ja mis nende orienteeruv hind?ilmselt muidugi hind parem kui võtan neid rohkem
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: CRF450R13
Kas su sponsor rehve ei müü? Rehve pead ise proovima ja katsetama. Endale nendest, mida proovinud olen meeldib Pirelli ms32. Nüüd soetasin endale Dunlop MX32, kuna juttude järgi hirmus hea olema.
-
- Tsikkel: Suzuki DR650;Honda Shadow1100
Re: mis firma krossirehv on mõistlik ka kus seda saada?
Nagu ma olen kuulnud, siis Mitasega teed soojenduse ja starti minnes paned tutika mis iganes teise firma rehvi alla. Ja nii peale igat sõittu, ühe ja samaga ei ole konkurentsis. ... Muidugi see oleneb tasemest...

betoonimees70 kirjutas:Nagu ma olen kuulnud, siis Mitasega teed soojenduse ja starti minnes paned tutika mis iganes teise firma rehvi alla. Ja nii peale igat sõittu, ühe ja samaga ei ole konkurentsis. ... Muidugi see oleneb tasemest...
1.mitas soojenduseks
2.sõiduks käib "vahet pole mis uus rehv
kas rehv sõidab või mees sõdab?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 700 korda
- Tänatud: 461 korda
jopakoll kirjutas:...
kas rehv sõidab või mees sõdab?
Siin ühes teises teemas tuleb välja, et kiiver sõidab
sandman1111 kirjutas:Kas su sponsor rehve ei müü? Rehve pead ise proovima ja katsetama. Endale nendest, mida proovinud olen meeldib Pirelli ms32. Nüüd soetasin endale Dunlop MX32, kuna juttude järgi hirmus hea olema.
ei kahjuks,myygil aint rõivad ja tänava rattad!
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
eddy kirjutas:mx77 kirjutas:kõige parem rehv on uus rehv mis vastab raja pinnasele/seisundile. meiesugused suurt vahet ei tee on see nüüd Dunlop või Maxxis seal all.
ookeei,kas tead kust ma need saan ja mis nende orienteeruv hind?ilmselt muidugi hind parem kui võtan neid rohkem
t***, võta nett lahti ja saad poodide kontaktid. Helista, kirjuta või mine kohale ja kurda oma jutt ära. või ootad, et siin keegi sinu eest töö ära teeks? ma iseenesest võiks seda teha, aga töötund on 25 + km.
kas härra säga soovib olla huumorimees v?25+käive sinupuhul ei toimi ja olexid just kui liigkasu võtja siin!foorumis kysid hinda aga tööl käid ehk 6euri tund,seega ei lähe läbi!
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
hah... sama raha eest teen ka tööd btw.. keegi ei kurda. lihtsalt osad tööd on professionaalsuse raiskamine, aga pole vahet, tasu peab ikka saama. Aga see selleks
kui sa muud ei oska, siis mine vähemalt biker24 ja räägi oma jutt sinna, nad oskavad kindlasti aidata.
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
Nagu ma olen kuulnud, siis Mitasega teed soojenduse ja starti minnes paned tutika mis iganes teise firma rehvi alla. Ja nii peale igat sõittu, ühe ja samaga ei ole konkurentsis.
Tase, tundub, et oled halba seltskonda sattunud Ja muide mitase rehvi müüakse uuena ka
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
-
- Kontakt:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.