AMA Superkross 2014
Re: AMA Superkross 2014
Jah, tänud normaalse pildi tootmise eest, varasemad on olnud mingid udukad ja ilgete mahtudega valede freimide arvuga jne... seekord asi toimis vähemalt... kuid kui sõitudest rääkida siis rada oli ikka ilge kaka minmeelest... tohutult soondes ja jube konarlik ka veel... ei saanudki nagu puhast sõitu kelleltki näha.
450-ne kukkumine alguses ajas seekord ikka kaardid nii sassi, et pärast enam segada polnud vajagi enam, läkski nii nagu minna sai ütleks... Alessist oli kahju muidugi, oleks võinud vabalt olla poodiumil, kuid... õnn katkes...
250-ne sõidus oli puperdamisi korralikult kuni lõpuni välja aga imelaps see Cianciarulo tundub olevad, et lõpuni püsti seisis.
Kui aus olla siis sellist sõitu vaadata on ikka jama, kõrvuti sõitmist peaaegu ei näinudki, kuna rajal oli üks ja ainus ideaaltrajektoor millest hammastega kinni hoiti ja nurkades järske trajektoore muuta polnud võimalik, kuna nii soondes olid need... ja sellest kadus ka silmailu minuarust aga ju see etapp ka millekski hea oli siis,et nii läks nagu läks, imelik oli see, et ma ei näinud korduses Stewarti kukkumist, ootasin ja ootasin aga ei silmanudki sõidu ajal, tavaliselt ikka näitab kordustes kukkumisi aga seekorda ma küll ei näinud või magasin ma maha? Keegi võiks panna äkki Tuubiku minutid selles ülesselaetud failis, et mis ajal see oli kui ma ei märganud ja juhtus nägema...
Oodates järgmist pauku siis...

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.