Linke, pilte ja videosid

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Re: Linke, pilte ja videosid

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Vaata mis juhtub, kui sa ei kirjuta lahti asju :)
Ma ei ole ennast poliitiliselt ühtegi nurka pannud, mis Savisaart puutub, siis ma ei saa öelda, mis ma temast arvan, sest siis peavad teised moded mu teksti kustutama ja seega oleksin ma kindlasti poliitiliselt kallutatud.

Ma käisin mõned aastad tagasi Peterburis nende korraldatud motoüritusel, kus vahepeal kogunes rahvas lava ette kokku ja karjus "Rossija Rossija" ja vehkisid vene lippudega. Pidasin seda osa silmas, sest mis mees sa oled, kui sa oma kodumaad ei armasta? Miks selline käitumine peaks mind Venemaal häirima?

Rahvast oli palju, vahepeal maandusid mingid mehed langevarjudega peoplatsile (kuna olime lennujaama kõrval) ja mendid sõitsid autoga mööda platsi ringi, olles ise ka suht purjus.
Kaklemist ega midagi sellist ei näinud, samuti ei tulnud kordagi jutuks eesti, sest nende Huntide ennastega väga rääkida ei õnnestunudki.

Ainus, kellega sai Eestist räägitud, olid üllatunud mehed siitsamast Narvast (Rolling Freedom MC), et wtf ma sellises kohas teen. Ütlesin, et ei tea ise ka, täiesti lambist tulin, ja nii siis chillisin nende meestega, ei pidanudki Dimabilannide vahele telki üles panema ega oma elu pärast kartma. Ja kui olekski pannud, poleks ilmselt kartnud ka, suht sõbralikud külastajad olid seal teised. Kogu üritus oli suht hästi läbi mõeldud, turvamehed olid nende enda omad ja tagantjärgi tundub, et juua täis miilits oma uaziga oli ka näitemäng.

Ja ma ei teadnud siis väga, mis seltskond Night Wolves on või et mis nende põhiideoloogia on, tahtsin minna lihtsalt Venemaale motoüritusele ja see oli lähim. Samamoodi olen pidudel käinud Lätis, Leedus ja Saksamaal, lihtsalt huvipärast ja selleks, et saaks sõita.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”