Eraiskust müüja Tartus, palju tsikleid. Keegi teab teab rohkem? → Re: Eraiskust müüja Tartus, palju tsikleid. Keegi teab teab

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Eraiskust müüja Tartus, palju tsikleid. Keegi teab teab

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Olen ratastega (4 erineva) nii umbes 5 korda käinud ülevaatusel (3 eri kohast vist kui mälu ei peta) ja ei mäleta küll, et keegi kunagi oleks erilist tähelepanu pöörand tuledele ja viledele. Enamus kordadel on ratast vahtud ja aetud juttu, et ohh äge ma kunagi sõitsin ka iz-iga jne. Vaadatud et suunad ja pidurituli põleb võetud raha ja löödud tempel passi. Ei siiski siiski kui hästi meenutan, siis üks kord nuriseti, et tagumise porika peal polevat helkurit ja see pidavad ilmtingimata olema. Tegin lolli nägu ja kehitasin õlgu, kiitsin takka kõigele, mis öeldi ja templi sain passi ka helkuri puudumisel.
Ma üldse ei imesta, et meie teedel sõidab rattad, mille tehniline seiukord tegelikult seda ei lubaks. Rehvimustri jääk, imelikud kolinad mootoris, olematud pidurid, kulunud keti/rihmakomplektid, keevitatud jalarauad ja heeblid jne. Ülevaatusel ju ei kontrollita mitte midagi. Mõned aastad tagasi näiteks kontrolliti pidurite tööd, nii et paluti hoovi peal teha väike tiir ja pidurdada. Ratas oli mul siis täiesti korras aga antud "testist" oleks saand ka läbi puuduvate esipiduriteta näiteks, liikluses aga ainult tagumiste piduritega....noo ma ei tea. Selliseid näiteid on veel. Ma arvan et inglismaalt pärit esituli on küll köömes ülevaatusel. Aga võib olla on mul lihtsalt joppand ja igal pool mujal on pedandid kes kõik sõlmed ise läbi kontrollivad.
Ok nii palju minu kogemusest ülevaatustega.

Antud müüja juures olen isegi käinud. Tuttav otsis endale ratast ja käisin kaasas. Ütleme nii, et midagi korraliku me sealt ei leidnud. Tegutseb see müüa juba vist 2-3 aastat ja mine tea võib olla see aasta on kvaliteet tõusnud.
Kugi lihtne matemaatiline tehe näitab, et kui "heast hinnast" lahutada ratta transport (kus iganes see siis toodud pole), kasum ja elementaarne hooldus/remont, siis jääb alles summa, mille eest võibki saada mõne rikkega, avariilise või uppunud ratta.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”