Eraiskust müüja Tartus, palju tsikleid. Keegi teab teab rohkem? → Re: Eraiskust müüja Tartus, palju tsikleid. Keegi teab teab

Kasutaja avatar

sepprait
Tsikkel: Suzuki DR750S
Tänanud: 1 kord

Re: Eraiskust müüja Tartus, palju tsikleid. Keegi teab teab

Lugemata postitus Postitas sepprait »

Spoiler
leimps kirjutas:
claw kirjutas:

Mul tekkis selline rumal küsimus, et Tartus keegi kodanik müüb suhteliselt suurel hulgal tsikleid erinevates portaalides, ilmselt tegeleb tsiklite toomisega seega.
Taust paljudel piltidel sama (lattaed, jne). Isiklikult mul au teda tunda ei ole.

Kas selle müüja kohta on ka foorumis teema (mul leida ei õnnestunud)? Või oskab keegi kommenteerida, kuidas varasem tehing on olnud?
Head kogemused, halvad kogemused?

Ehk osab keegi juhatada mind juba olemasolevasse teemasse või jagada oma kogemusi?
:bsmile:
Ivo.

Tere!

Kuna kuulutuse linki ei ole siis ei tea konkreetse müüja kohta kaasa rääkida.

Samas tean, et Tartu kandis tegeleb üks nö sahkerdis küll (rattaid oli garaažis paarikümne kanti).

Umbes aasta tagasi soetas tuttav endale välismaalt toodud ratta. Tegemist naisterahva ja tema esimese rattaga.
Algselt oli jutt, et toodud Itaaliast. ARK'is ilusti käidud ja asjad korras.
Kuna lumi oli veel maas sai bussiga järgi mindud. Sõit ei olnud pikk ja istusin ratta seljas see aeg.
Imelikuna tundus miilides spidomeeter.
Lähemal uurimisel selgus, et ka esituli on "valekäe" liikluse jaoks.

Kuna ostjaks oli naisterahvas ja tahtis ise asju ajada helistas müüjale, et mis värk on?
Vastuseid tuli mitmeid, stiilis:
"Ega see ju sõitmist ei sega"
"Sellest ei tule ülevaatusel/politseiga probleeme"
"Tegelikult on tegemist reguleeritava tulega, et saad mõlemale poole timmida"

Lõpuks ütles, et kui ei sobi tooge ratas tagasi.

Väike soovitus sõbrannale. Ütle, et käime homme ARK'st rattaga läbi ja kui tõesti probleeme ei ole jätab ratta endale aga kui probleemid tekkivad toome tagasi.
15 min hiljem helistas müüja uuesti, et ärge ARK'i minge, tulen vahetan tule ümber.

Ratas ise maksis 2000€ ja uus tuli 500€.

Sarnaseid rattaid oli tal toona vist 3tk. Ehk sai keegi teine siis selle nö vale tulega masina.
Kes teab kas ARK'is käpp sees või riiulis tuli mida ühelt rattalt teisele tõstab.

Fakt on see, et nö ARK's kontrollitud ja nö ausalt müüdud rattaga võib mõni tehnikavõõras inimene kaasliiklejatele meelehärmi tekitades teadmatusest ringi sõita kuni saab politseilt trahv, korduvülevaatuse ning peab veel uue tule raha välja käima (antud juhul 1/4 ratta hinnast).

Asi mida edaspidi kindlasti jälgida.

Lugupidamisega
Martin

Kui me räägime nüüd kõik samast kohast ja samast müüjast siis olen minagi sealt ratta ostnud kuid odava hinna eest sain ning remondiga olin arvestanud.
Asub natukene maad Tartu linnast Viljandi poole.

Pidurid olid täielikult kinni mille peale vädieti ainult, et tuleb natukene sõita et siis hakkavad taas liikuma, kuid hoolduse käigus selgusid mõned tõsisemad vead mis said ikka ennem hooaja algust remonditud ;)
küünlad olid 3 erinevast sordist peale pantud rattal ning ei imestanud isegi arvestades, et üht teist rattast käivitades valati suurest topsist küünlad mööda õue laiali ning siis hakkati katsetama millise küünlaga see neljas pütt käima hakkab, aga nad ei saanudki toda rattast korralikult käma :P
Minul sama moodi on inglase tuli ees kuigi ta algul väitis küll et tuli vahetatud kuid õnneks pole veel probleemi olnud sellega. tuld on lihtsalt kuidagi nii muditud müüja poolt et näitab enamvähem sama moodi nagu ülejäänud euroopa rataste tuled.
Muidugi rattal oli käigukasti rikke mida ma ostes teadsin ning hind oli ka selle tõttu vastav.

Kuigi seal on vahetevahel väga huvitavaid rattaid müügil, siis mina ise sinna ostma küll ei lähe

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”