sponsori küsimus?

mart211

Re: sponsori küsimus?

Lugemata postitus Postitas mart211 »

eddy kirjutas:

oot kas see D klass pole mitte nendele kes vanemad juba ja tahavad rahulikult omalõbuks sõita?ma olen krossidel näinud seda kiirust ja arvan et see minujaoks liialt vaikne,või tuleb uutel tegijatel see kadalipp läbi käia?muidu oli plaan 1mai joonel olla ikka B klassis.kestvust veel vaja,sest kiireid ringe kolme-nelja kaupa jõuan lasta küll,aga võistlused ikka pikemad!mis ikka kui aint trenni vaja teha! ei tea kas eestis neid rikkaid sõidumehi on,kes tahaksid ka konkurendile spontsi panna!tegin korraliku voldiku endast ja oma harrastusest,ning tuleviku mõtetest ja käin mõned tuttavate firmad läbi ja paar motopoodi ka kuuldavasti helged motomehi abistama!

Kõik on ainult õieti küsimise taga kinni. Mis sa arvad, et mingid võrkpalli koondised ja iluuisutajad toovad jõhkralt oma sponsoritele sisse? Kõik on see, kui väärtuslikuks suudad end teha ja kuidas seda koormat kanda jaksad. Kirjuta kena jutt valmis(lühike, kindlasti lühem kui arvad, kel huvi see otsib infot ise juurde) ja pane teele. Kasvõi kõigile firmadele eestis, keegi kindlasti tahab abiks olla, kui just väga pange oma kirjaga ei pane. Ja kui kirjad saadetud, helista nädala/kahe pärast ja küsi, kas saadi kätte ja millal oleks võimalik kokku saada, et asja arutada. Nagu tolmuimejat müüks :mrgreen:
Lõpuks on sponsoreid nii palju, et ei mahu tsiklile ära enam... :mrgreen:
Pilt
Ja kõik kes hiljem stardijoonel valesti vaatavad, et sul on sponsorid ja sõita ei oska nii hästi kui nemad...siis see nenda enda viga et nad ise sellega hakkama ei saa.
Mina olin sunnitud sponsoreid leidma, kuna vaene tudengirott ei jaksanud lihtsalt kinni taguda enam nii palju aga sõiduhimu oli lihtsalt nii suur :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”