Kawasaki Z1000 sumpa tuuning!
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 56
- Tsikkel: Z1000
- Kontakt:
Kawasaki Z1000 sumpa tuuning!
On kellegil kogemusi(mul 2005a.) z1000 sumpa lühemaks tegemisel? Kuidas sisukätte saab? Millised on otste lahendused? Endal on plaan teha poole lühemaks ja mingi 45kraadi nurk. Sisse mingi reso ka.Puhas toru oleks liiga lärmakas.
-
- Kontakt:
Re: Kawasaki Z1000 sumpa tuuning!
Hea video aga mul plaan nurga all lõigata ja hääled mitte liiga vali ei oleks.
Sellised siis
shttps://www.youtube.com/watch?v=c2dKJZyZYyU
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Lõika sumpa otsakorgist täpselt 10cm kauguselt otsad maha. Sees olev kambrisüsteem tõmba välja ja lõika sealt ca 1-2cm veel maha, et kõik väikesed torud oleksid nö "otseläbi" (kui lahti võtad sumpa, siis saad aru). Pärast siis paned selle sisu tagasi sisse ja otsakorgi tagasi peale. Ei jää vali vaid täpselt õige ja väga mõnus mürin. Ma olen 4 z1000-ndel lõikanud ja minuarust parim rida4 hääl tuleb pärast nendest sumpadest.
-
- Kontakt:
Tehtud. Sumpa sai 15cm. lühem ja panin esialgu originaal otsad tagasi. Talvel ehk uued mõtted siis ka aega rohkem. Sound on hea mehisem kui enne!
kas sul seisma jäädes välja ei sure? Tegin sama asja kui mul Z oli, pärast hakkasid probleemid just seiskumiseni maha pidurdades - suri välja. Hiljem olin juba targem ning andsin rohkem pöördeid.
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Mul pole ühelgi Z-il sellist muret olnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.