Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Kes saaks aidata pesumasina remondiga Tartus. Tootjaks Samsung ja mudel on wf8522s9p viga on lihtne... ei võta voolu sisse. Pistikus (seinakontaktis) on vool olemas, masinal võtsin pealmise kaane ära et vaadaka äkki on masinal endal mingi kaitse sees, ei suutnud leida ühtegi. Enamus kodumasinate remondi kohti Tartus käratab ooteajaks 2-3 nädalat, mul pole kapis nii palju riideid et 3 nädalat välja veaks. Ühes kohas lubati nädalaga aga telefonikiisu ajas imelikku juttu seal, et äkki on viga ukse magnetlukus. Mainisin siis mitu korda, et masin et võta üldse voolu sisse. ei no jaa jaa ma saan aru aga magnet lukk annabki käskluse "ajule". Ei kõla nagu eriti loogiliselt. Kui mul masin võtaks voolu sisse, ma saaks programmi valida jne. aga masin ei käivituks, siis oleks loogiline, et magnetlukk vigane.

Ühesõnaga kes tegeleb pesumasinate remondiga? Ei tahaks masinat kuskile vedama hakata, hea kui keegi saaks kohapeale tulla.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”