Kellegi teise XJR1300 SP 2000a
-
Teema algataja - Postitusi: 86
- Tsikkel: xjr 1300
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Kellegi teise XJR1300 SP 2000a
Tuono kirjutas:Kas siis paremas korras tsiklit ei olnud müügil, et võtsid esimeseks tsikliks viimase rondi ja siis omastarust teed selle korda?!
![]()
Said ju ostes aru, et tegu on rondiga, kui kirjutad, et suitses.
Ei see suitsemine selgus hiljem. Ära saa valesti aru. See ei olnud päris sedasi, et kui tsikli käivitasin siis oli valge suitsupilv ümber.
Ma ostsin sellise tsikli nagu ma tahtsin. St sellise mis mulle sümpatiseeris värvi, kuju ja iseloomu poolest. Mitte sellise, mis oleks just ilmtingimata kõige paremas tehnilises korras ja mis nõuaks kõige vähem lisa investeeringuid ja resurssi.
See polnud nüüd päris nii ka, et kõik need tegevused mis ma teen oleksid hädavajalikud olnud. See on ikkagi rohkem minu enda isiklik huvi ja perverssus
Kõige suurem viga oligi ainult sidur tegelikult. Peale selle oleks saanud tõenäoliselt veel kõvasti kilomeetreid selle tsikli seljas läbi sõita.
Seega ära tee järeldusi selle teema põhjal antud tsikli kohta vaid pigem minu kohta
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.