Teadaanne! Biker.ee 2.0
-
Laisaar
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Teadaanne! Biker.ee 2.0
Tere!
See 2.0 ei tähenda, et Biker.ee oleks nüüd kahe liitrine, vaid pigem tähistab see tinglikult "versiooni". Nimelt on meie 11 aastase ajaloo jooksul kätte jõudnud esimene kord, kui seda keskkonda asub juhtima keegi muu peale minu. Mitte, et ma viimastel aastatel hullult siin midagi juhtinud oleks.
Aga nüüd asjast.
Biker.ee peatoimetajana asub seda rege vedama Piipz, kellel on täielikud volitused paljusid meist juba aastaid ühendanud keskkonda reformima hakata. See toob omakorda kaasa Teie Biker.ee-d puudutavate murede ja soovide kiirema menetlemise, tõenäoliselt ka kaasajastatud foorumi-reeglid, uued moded ning muutused ja arendused, mille järgi Biker.ee juba ammu karjunud on.
Samuti saavad kiirelt üles kõik vajalikud üritused ja muud muudatused.
Seega, kui Teil on muresid, siis võib need edaspidi saata Piipzu postkasti. Ta käib ka minu oma aeg-ajalt tsekkimas, aga mulle kirjutamine on asjale kaarega lähenemine.
Siinjuures soovin Piipzule ja tema meeskonnale palju edu, ning Teile kõigile, head uut Bikerit. Loodame, et asjad lähevad järjest paremaks.
Ikka head!
Väints
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.