Leigo, läbi viie järve jääraja sõit????
Moderaator: Moded
Re: Leigo, läbi viie järve jääraja sõit????
Suhteline. Kiirelt teiste samasuguste rehvidega sõitjatega võrreldes.
Või tahad väita, et kiire mees sõidab kulunud krossinaelaga sama kiiresti kui korraliku piigiga?
ktmmmmm kirjutas:Kell ei valeta mella. Kiire mees sõidab iga rehviga kiirelt.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
ktmmmmm kirjutas:Kell ei valeta mella. Kiire mees sõidab iga rehviga kiirelt. Ja roll off ei tööta sellise ilmaga.
Vot seda meest ma tahaks näha, kes krossinaelaga jääpiigile vastu saab (arvestades, et mõlemad on võrdsed sõidumehed)
No Leigol on see lugu et piigiga vöid jääpeal kimada küll,aga kui tuleb tsipa lund ja söidu kestus on 2h kus jää muutub ka pudrumaks,siis hakkab krossi nael kindlasti paremini tööle. Kui nüüd juurde lisada et piigiga pead tühikäigul sõitma järvest järve ülesöidul ,mis oli liiv,siis igaljuhul vöidab Leigol krossinael.
Ühe mehe ees tahaks küll mütsi maha vötta, Marko Heinmäe krossinaelaga sõidustiili küll pole mina vähemalt Eestis näinud ( mees söidab ikka nii puhtalt ja sealjuures kiirelt et silm ikka puhkas peal)
Aga tänud kõikidele tulijatele ja loodame et kunagi teeme seda jälle
edu ja peatse kohtumiseni ,vöibolla kui lund peaks tulema siis vöib ju ka ärajäänud saani enduro ära teha aga vähe lootust,pigem juba olen oma mötetega ammu Tartu ekstreemi ja Võrtsjärve enduro 1 juures
Lärm
-
- Tänatud: 12 korda
Kahju, et igale poole ei jõua kaasa elama - vähemalt videost tundus väga sisukas päev olema.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
mx77 kirjutas:ktmmmmm kirjutas:Kell ei valeta mella. Kiire mees sõidab iga rehviga kiirelt. Ja roll off ei tööta sellise ilmaga.
Vot seda meest ma tahaks näha, kes krossinaelaga jääpiigile vastu saab (arvestades, et mõlemad on võrdsed sõidumehed)
selle asemel et siin ajule ja sõrmedele tuld anda minge andke jääpeal kuuma ja veenduge et krossinaelaga saab väga hästi hoo üles, võrdne võrdsega on isegi jääpiigist mööda sõidetud
-
- Kontakt:
krõps kirjutas:mx77 kirjutas:ktmmmmm kirjutas:Kell ei valeta mella. Kiire mees sõidab iga rehviga kiirelt. Ja roll off ei tööta sellise ilmaga.
selle asemel et siin ajule ja sõrmedele tuld anda minge andke jääpeal kuuma ja veenduge et krossinaelaga saab väga hästi hoo üles, võrdne võrdsega on isegi jääpiigist mööda sõidetud
Sorry jutupaunik, millal sina jääl käisid?
Mina olen 2 nädalavahetust järjest jääl olnud.
ma ikka olen jõudumööda käinud jääpeal, see aasta pole veel käinud, puhtalt laiskusest
asssa raks,siis kui nii tihe trennipoiss oled,saad ehk kevadeks hoo üles?
-
- Kontakt:
krõps kirjutas:asssa raks,siis kui nii tihe trennipoiss oled,saad ehk kevadeks hoo üles?
Sorry, aga mul on varasemalt jäärajas EKV II koht käes, seega hoog on olemas enne kevadet
mx77 kirjutas:krõps kirjutas:asssa raks,siis kui nii tihe trennipoiss oled,saad ehk kevadeks hoo üles?
Sorry, aga mul on varasemalt jäärajas EKV II koht käes, seega hoog on olemas enne kevadet
mis klassis?
-
- Kontakt:
Pagan, ikka teeb inimene suurima vea, mis netis võimalik ja hakkab trollile vastama, my bad.
mx77 kirjutas:Pagan, ikka teeb inimene suurima vea, mis netis võimalik ja hakkab trollile vastama, my bad.
vähemalt said omad tiitleid ette lugeda ja vana sõbraga juttu puhuda, pealegi mina arvasin et sa rohkem automees oled, eriti nelikveoliste
:D vaatan ja muigan omaette,et kas tegu on mx77 mingi söbraga,kes teda söbralikult koinib,vöi teisena kahtlustaks kedagi kes jagab matsu nendel aladel milles söna vötab,aga teeb end lolliks ja laseb foorumirahval end hästi tunda ja materdada
kunagi varem mingis populaarses teemas ju rääkisite köik et mees troll,aga näe ikka laskute diskussiooni
aga tore lugeda ja hea vaadata
sellepeale küsin: kes on troll? kas troll on see kes kirjutab mis ta mõtleb või mõtleb mis ta kirjutab?
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 36 korda
Nonii! Kas sel aastal tuleb Leigo jäärada või ei tule? Jube vinge üritus, loodame, et ilmastikuolud on soodsad ja Riho võtab asja ette!
mõtted liiguvad , aga jää pole veel see , oleks vaja ühte nädalast külma , leigol palju allika kohti ja need vajavad külma' aga annan märku , see nv ei toimu aga äkki järgmine , olge valvel
lärm kirjutas:mõtted liiguvad , aga jää pole veel see , oleks vaja ühte nädalast külma , leigol palju allika kohti ja need vajavad külma' aga annan märku , see nv ei toimu aga äkki järgmine , olge valvel
22.veebruar toimub "Piksepini" kestussõit!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.