Avatud krossi- või jäärajad?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: CRF450R13
Re: Avatud krossi- või jäärajad?
hevimees kirjutas:sandman1111 kirjutas:Männiku kohta niipalju, et Pühapäeval seal peale paari atv jälje jääl ei olnud. Ei bäinud ka ühtegi uppumise kohta vms. Kalamehi oki aga küllaga.
Ühe video Alesti jäärajast olen saanud lõpuks uploaditud.
see vist küll kõige mõttetum, aga saate vähemalt aru, milline rada on:
[youtube]http://www.youtube.com/v/OFJs9fPoeYQ[/youtube]
Mis päeval sa selle tegid? Kuidagi vähevõitu on rattaid näha ,kas tänavasõidumotikaid ja mind oma matkamotikaga polnud veel kohal ?
Mul on neid veel, aga millegipärast see convertimine ja uploadimine võtab ühe video jaoks terve päeva. Teistes videotes on näha nii tänavarattaid kui ka krossikaid. Ma matkamotikat küll ei märganu. Kui sa min ei märganud, siis ega sa vist peale ei jäänud. Ma olin CRF450R sõitmas, kedagi teist küll Honda krossikaga ei näinud. Päev oli pühapäev.
Ja kuidas kurat neid videosi siia üles saab panna? Ainult mingid valged ruudud jäävad??
-
- Tsikkel: VFR1200F,VFR800V-TEC
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
VFR 800 on ju matka bike(touring).Aga sa kopeeri lihtsalt juutuubi link siis lihtsam.
-
hevimees kirjutas:VFR 800 on ju matka bike(touring).Aga sa kopeeri lihtsalt juutuubi link siis lihtsam.
Lõpuks leidsin koha, kus oli kirjas kuidas postitada . Aga jah ma usun küll, et su masin jäi peale. Eks sa homme vaata uuesti minu kassutajat youtubes, siisma usun, et 1 video on juurde tekkinud ja kunagi peaks jõudma 3-mas ka. Sul vist oli see musta värvi ja 2 sumpaga?
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
sandman1111 kirjutas:Männiku kohta niipalju, et Pühapäeval seal peale paari atv jälje jääl ei olnud. Ei bäinud ka ühtegi uppumise kohta vms.
Kui pühapäeval veel polnud siis tänaseks tekitati
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=67692515
piloot kirjutas:sandman1111 kirjutas:Männiku kohta niipalju, et Pühapäeval seal peale paari atv jälje jääl ei olnud. Ei bäinud ka ühtegi uppumise kohta vms.
![]()
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=67692515
Imelik ikka, kas tõesti on jää nii õhuke Männiku karjääril? Lausa uskumatu, kas on tegemist mingi allikatega, mis ei lase külmuda korralikult või milles asi? Või pole piisavalt veel külma olnud? Pärnukandis on kõvasti ikka külmetanud, jõgigi kannab korralikult juba, rääkimata karjääridest, kus seisev vesi võrreldes jõgedega...

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Alesti vl.1 videos see tagumine mees maadleb kõvasti pidamisega-lasi slikkidega või
Edu
-
yeekim kirjutas:Alesti vl.1 videos see tagumine mees maadleb kõvasti pidamisega-lasi slikkidega või
Edu
Tal olid väga korralikud naelad all. Minul on mingid täielikud pastlad.
Edit: Ma eeldan, et sa ikka räägid vol.2 videost,kuna see vol.1 on täiesti juhuslikult sattunud väike jupp videost. Hetkel on veel tulemas 1h jagu videot.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
YZ 250 2t kirjutas:piloot kirjutas:sandman1111 kirjutas:Männiku kohta niipalju, et Pühapäeval seal peale paari atv jälje jääl ei olnud. Ei bäinud ka ühtegi uppumise kohta vms.
![]()
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=67692515Imelik ikka, kas tõesti on jää nii õhuke Männiku karjääril? Lausa uskumatu, kas on tegemist mingi allikatega, mis ei lase külmuda korralikult või milles asi? Või pole piisavalt veel külma olnud? Pärnukandis on kõvasti ikka külmetanud, jõgigi kannab korralikult juba, rääkimata karjääridest, kus seisev vesi võrreldes jõgedega...
Männiku on selles mõttes ohtlik jah, et seal on palju allikaid.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
mx77 kirjutas:Männiku on selles mõttes ohtlik jah, et seal on palju allikaid.
Tundub, et seal idiootide kontsentratsioon ka suurem, mõne meetri kaugusele lajatati üks bemm veel lisaks
Delfi kommentaariumist:
"Kui see BMW nüüd Volvole peale vajus, siis ehk annaks kuidagi (veealuse) liiklusõnnetusena vormistada asja."
-
Nuh mingid asjad said valmis suure vaevaga. Enam ma gopro studiot ei kasuta. See kaotab mingid lõigud ära ja teeb neid toiminguid ikka mega kaua. 3 video vast kõige sõidukiterikkam.
Vana:
[youtube][/youtube]
Uus:
[youtube][/youtube]
Kõige uuem:
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Kas see nv on ka Alestil sõitmist?
Kuna laupäevaks lubab lund, siis äkki pühapäev?
-
mx77 kirjutas:Kas see nv on ka Alestil sõitmist?
Kuna laupäevaks lubab lund, siis äkki pühapäev?
Uudiste järgi iga nv. kuniks jääd jätkub saab sõita. Mina üritaks tulla.
Kas sel pühapäeval Seljametsas ka mingit tegevust olema saab? Hetkel lumi ikka üsna paks, oskab keegi midagi rääkida, oleks muidu käsi pühapäeval... kas mõni veel tulemas oleks?
Kuulsin, et täna/laupäeval oli rada 2 korda lükatud ja väga fine pidi olema... hommikul lubanud uuesti lükata... homme peale igatahes, üks piigivend on ka tulemas, plaan 12 kohal olla, kui keegi on käsi siis julgelt platsi sest ilm on soe ja kui kiirusest puudus jääb siis mul on üks 45 hammast Yammu tagumine hammakas ka pakkuda kohapeal... Kahetaktilistel soovitatav bentsa kõvasti kaasa võtta, läheb mõnuga...

-
Sai käidud Laup. männikul metsas kulgemas ja jäärada proovimas. Selline sündmusterohke sõit oli. Saime näha bemmi eest väljatõmbamist, sain kuulata mingi tsurka karjumist ja vaadata tema vehkimist, ja saime teada, miks metsavahel keegi sõita pole tahtnud.
Jäärada on sisse sõidetud libedasõidu raja vastas. Mingi video panen ka varsti siia. Igatahes väga mõnus rada ja seal oleks ka vaja vähe suuremat kiirust aretada. Minu masin oli pool sirget piirajas .
Metsavahel (ümber krossiraja) on suht mõttetu. Maadled ainult selle rattaga ja mingi mõnu me ei leidnud, ühtegi rada ees polnud.
Tsurkaga vahejuhtum oli ka imelik. Sõitsime ümber järve, et vaatama minna, kuidas bemmi välja vinnatakse ja siis mingi linnamaastur jäi meile ette. Tüüp sõitis keset teed ja kõrvale ei tahtnud tõmmata, kuigi olime endast gaasiga juba mitu korda märku andnud. Mina ei viitsinud enam oodata ja siis sõitsingi vaikselt PAREMALT mööda. Kuskil poole autoni olin jõudnud, siis tüüp üritas nagu mind tee pealt ära lükata (või siis lihtsalt tahtis keerata paremale). Igatahes mööda sain ilusti ja keegi kuskile vastu ei läinud ja mina teda ei pritsinud ega midagi. Pärast seisin seal, siis tüüp hüppas autost välja ja tuli kisama ja vehkima, lõpus pidi ka mingi ähvardava löögimoodi liigutuse tegema. Aru ma ei saanud ühestki sõnast, aga väga vihane oli minu peale. Kahju, et kaamera ei töödanud. Nüüd ongi täitsa hämming, et kuidas ma keskealise puuduvate hammastega mehe nii vihale suutsin ajada? Sõber, kes järgi sõitis, ei suutnud ka aru saada. Ei tohtinud temast mööda sõita? Keegi krossimees ja laadis oma masinat seal lähedal peale, äkki see loeb ja nägi seda situatsiooni?
sandman1111 kirjutas:Sai käidud Laup. männikul metsas kulgemas ja jäärada proovimas. Selline sündmusterohke sõit oli. Saime näha bemmi eest väljatõmbamist, sain kuulata mingi tsurka karjumist ja vaadata tema vehkimist, ja saime teada, miks metsavahel keegi sõita pole tahtnud.
Jäärada on sisse sõidetud libedasõidu raja vastas. Mingi video panen ka varsti siia. Igatahes väga mõnus rada ja seal oleks ka vaja vähe suuremat kiirust aretada. Minu masin oli pool sirget piirajas
.
Metsavahel (ümber krossiraja) on suht mõttetu. Maadled ainult selle rattaga ja mingi mõnu me ei leidnud, ühtegi rada ees polnud.
Tsurkaga vahejuhtum oli ka imelik. Sõitsime ümber järve, et vaatama minna, kuidas bemmi välja vinnatakse ja siis mingi linnamaastur jäi meile ette. Tüüp sõitis keset teed ja kõrvale ei tahtnud tõmmata, kuigi olime endast gaasiga juba mitu korda märku andnud. Mina ei viitsinud enam oodata ja siis sõitsingi vaikselt PAREMALT mööda. Kuskil poole autoni olin jõudnud, siis tüüp üritas nagu mind tee pealt ära lükata (või siis lihtsalt tahtis keerata paremale). Igatahes mööda sain ilusti ja keegi kuskile vastu ei läinud ja mina teda ei pritsinud ega midagi. Pärast seisin seal, siis tüüp hüppas autost välja ja tuli kisama ja vehkima, lõpus pidi ka mingi ähvardava löögimoodi liigutuse tegema. Aru ma ei saanud ühestki sõnast, aga väga vihane oli minu peale. Kahju, et kaamera ei töödanud. Nüüd ongi täitsa hämming, et kuidas ma keskealise puuduvate hammastega mehe nii vihale suutsin ajada? Sõber, kes järgi sõitis, ei suutnud ka aru saada. Ei tohtinud temast mööda sõita? Keegi krossimees ja laadis oma masinat seal lähedal peale, äkki see loeb ja nägi seda situatsiooni?
Aga kas mõhkugi siis keelest aru ei saanud või? Äkki oli mingi kala teema, need lähevad ju leili kui seal põristatakse nende püügi ajal ja läks ka niiöelda piirajasse tal?

ei usu, need on need vennad, kes on endale kõikse vägevama linnamaasturi ja ostnud ja siis ongi sedamoodi, et neist keegi mööda sõita ei tohi järgmine kord kui selline vana sellist löögi moodi liigutust tuleb tegema siis tasub need viimased hambad ka välja taguda, äkki võtab selle tasuta ärplemise tuju mõneks ajaks ära.
anyway, sai ostetud mingeid selliseid gold screw laadseid kruvinaele sealt gasgas'i poest. päris soodsad tegelikult kui niimoodi väikses koguses saab võtta (kaaluga põmst). esirehvis on need täitsa okei aga tagumisse ajasin ka prooviks mingi ringi sisse ja seal ikka läevad suht kiirelt ümmarguseks. sõitsin küll osaliselt teede peal ka, kuigi ega kuskil otseselt asfalti ega kruusa väljas küll ei olnud...et ei tea siis, kas on lihtsalt väga pehmed või said ikkagi piisavalt asfalti kratsida. keerasin nüüd ühe vanema krossinaele tagumiseks alla ja mõne koha peale kust naelad siledad või puudu olid läks neid kruve asemele, näis kuidas siis peale mõnda tõsisemat sõitu vastu peavad.
-
[youtube][/youtube]
Meile meeldis see rada rohkem kui Alesti. Oleks vaja see pisike hammakas ka taha panna . Üritan tuulemürast ka kuidagi lahti saada. Lugesin, et nuppude peale mingid katted panna, siis peaks päris hea saama. Peaks aint kuskilt sellised asjad leidma.
Sellest tsurkast ei saanud jah midagi aru. Palju rahvast oli ja kõrval motikas käis. Ma ei hakanud tema pärast käsigi soojadest kottides välja võtma.
Edit: 8:20 kaadris olev Audimees loobib rõõmslat pudeleid
-
- Tsikkel: VFR1200F,VFR800V-TEC
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Kustkaudu sellele männiku rajale ligi saab? Ringtee poolt?
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Täiesti mõtetu sõõrik ju....,eelmine aasta oli seal lahe rada ja autod peale ei pääsenud. Alestil oli eile küll väga mõnus, mõned kurvid olid juures võrreldes eelmise aastaga. Ei olnud enam sellist täisgaasiga sõitmist.
Ahjaa mis on talve seadistus???? Kuskil siin postides käis läbi, ei viitsinud otsida, kuid teada tahaks küll.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
pets77 kirjutas:Täiesti mõtetu sõõrik ju....,eelmine aasta oli seal lahe rada ja autod peale ei pääsenud. Alestil oli eile küll väga mõnus, mõned kurvid olid juures võrreldes eelmise aastaga. Ei olnud enam sellist täisgaasiga sõitmist.
Ahjaa mis on talve seadistus???? Kuskil siin postides käis läbi, ei viitsinud otsida, kuid teada tahaks küll.
No need rajad on täiesti erinevad. Üks on täis teravaid kurve ja rööpas (ei saa külg ees väga kulgeda). Teine on laugete kurvidega ja sile - terve raja saad pm. külg ees lasta. Minule igatahes meeldis see sõõrik rohkem, kuna seal on sile ja saad rahumeeli sujuvalt risti lasta. VB. kui mingi julm piik oleks all, siis arvaks teisiti.
Minu talveseadistus on kinni teibitud radikas, et ikka soojaks läheks.
pets77 kirjutas:Täiesti mõtetu sõõrik ju....,eelmine aasta oli seal lahe rada ja autod peale ei pääsenud. Alestil oli eile küll väga mõnus, mõned kurvid olid juures võrreldes eelmise aastaga. Ei olnud enam sellist täisgaasiga sõitmist.
Rohykem kütust on talveseadistus ja 1 radikas kinni panna... muisu ei soojene külmaga ülesse, see selline 10- kraadi juures aga kui juba mingi 3-5 miinust siis peab hakkama vaatama, et liiga kuumaks ei lähe, 4T toodab kuume rohkem kui 2T, ka seda peab arvesse võtma...
Täisgaasiga sõitmine ongi mõnu, niisama näppida võib õhtul teki all kellegil, kui muud teha ei oska...

-
- Kontakt:
sandman1111 kirjutas:[youtube][/youtube]
Meile meeldis see rada rohkem kui Alesti. Oleks vaja see pisike hammakas ka taha panna
. Üritan tuulemürast ka kuidagi lahti saada. Lugesin, et nuppude peale mingid katted panna, siis peaks päris hea saama. Peaks aint kuskilt sellised asjad leidma.
Sellest tsurkast ei saanud jah midagi aru. Palju rahvast oli ja kõrval motikas käis. Ma ei hakanud tema pärast käsigi soojadest kottides välja võtma.
Edit: 8:20 kaadris olev Audimees loobib rõõmslat pudeleid
See on ikka väga igav rada.
-
mx77 kirjutas:See on ikka väga igav rada.
Kas Tallinna läheduses on midagi head?
Täna sai paugutatud Seljametsas jälle ja rada oli üliluks... lai ja puhas... korraks sai isegi jää proovi võetud täna aga õnneks väikese kiiruse pealt, kuigi lenksa lõi see kõveraks ikkagi, õhtul sai veidi pusida ja nüüd on ok jälle. Tea mis ta järgmiseks nädalavahetuseks teha võtab, lubab siin soojaks minna siis ei saa vist peale eriti enam?
Tallinna lähistel pole vist tõepoolest korralikku rada kus kimada... pole slliseid "isamaalisi" tegijaid nagu meil Paikusel siin on...
Ja veel sai täna siis ära proovitud hammakate jooks 14 ees/41 taga ja toimis väga hästi ikka, veidi peab varuks jääma kiirusel, muidu võib tõepoolest laiali lasta kergelt, kuid nauding oli suur ikka, kui sai kiirusega külge ette libistada, super, proovige ja nautige!!!

YZ 250 2t kirjutas:Täna sai paugutatud Seljametsas jälle ja rada oli üliluks... lai ja puhas... korraks sai isegi jää proovi võetud täna aga õnneks väikese kiiruse pealt, kuigi lenksa lõi see kõveraks ikkagi, õhtul sai veidi pusida ja nüüd on ok jälle. Tea mis ta järgmiseks nädalavahetuseks teha võtab, lubab siin soojaks minna siis ei saa vist peale eriti enam?
Tallinna lähistel pole vist tõepoolest korralikku rada kus kimada... pole slliseid "isamaalisi" tegijaid nagu meil Paikusel siin on...Ja veel sai täna siis ära proovitud hammakate jooks 14 ees/41 taga ja toimis väga hästi ikka, veidi peab varuks jääma kiirusel, muidu võib tõepoolest laiali lasta kergelt, kuid nauding oli suur ikka, kui sai kiirusega külge ette libistada, super, proovige ja nautige!!!
Käisin ka täna Seljametsas ja vist isegi nägin sind.. sõitsin kakspool kawaga 128 numbri all. Väga lux rada on, ainult sirgetel jääb kiirusest puudu kuna taguhammakas on suur :S
-
YZ 250 2t kirjutas:Täna sai paugutatud Seljametsas jälle ja rada oli üliluks... lai ja puhas... korraks sai isegi jää proovi võetud täna aga õnneks väikese kiiruse pealt, kuigi lenksa lõi see kõveraks ikkagi, õhtul sai veidi pusida ja nüüd on ok jälle. Tea mis ta järgmiseks nädalavahetuseks teha võtab, lubab siin soojaks minna siis ei saa vist peale eriti enam?
Tallinna lähistel pole vist tõepoolest korralikku rada kus kimada... pole slliseid "isamaalisi" tegijaid nagu meil Paikusel siin on...Ja veel sai täna siis ära proovitud hammakate jooks 14 ees/41 taga ja toimis väga hästi ikka, veidi peab varuks jääma kiirusel, muidu võib tõepoolest laiali lasta kergelt, kuid nauding oli suur ikka, kui sai kiirusega külge ette libistada, super, proovige ja nautige!!!
No kui saab sõita, siis tuleb vist nv. ka suund sinna võtta. Just panin 40 hammaka taha täna. Tahaks proovida seda paljukiidetud rada.
YZ 250 2t, mis rehvid sul omal all on, jääpiigid?
Ise sai see nv proovitud igasuguseid erinevaid kombinatsioone ja päris õiget ei leidnudki veel. Baigi rehvist tehtud jõhkrad poldikad ühe 600'se ktm'i all olid igatahes selgelt liiga "asfalt" tunnetuse poolest. kui miski libisema tahtis hakata siis oli see pigem esimene poldikas...ja see ei ole kurat üldse tore tunne
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa/KTM/Honda/Beta
Sai täna männikule lükatud väike rada, asub männiku järvel saku poolsel osal
Kui külma peab ja vett peale ei tule siis saab sõita mõnda aega
[youtube][/youtube]
www.motodepoo.ee
Mx11- kirjutas:YZ 250 2t kirjutas:Täna sai paugutatud Seljametsas jälle ja rada oli üliluks... lai ja puhas... korraks sai isegi jää proovi võetud täna aga õnneks väikese kiiruse pealt, kuigi lenksa lõi see kõveraks ikkagi, õhtul sai veidi pusida ja nüüd on ok jälle. Tea mis ta järgmiseks nädalavahetuseks teha võtab, lubab siin soojaks minna siis ei saa vist peale eriti enam?
Käisin ka täna Seljametsas ja vist isegi nägin sind.. sõitsin kakspool kawaga 128 numbri all. Väga lux rada on, ainult sirgetel jääb kiirusest puudu kuna taguhammakas on suur :S
Jah, sellise nr mees oli tõesti rajal olemas... Kas Kawa ja Yammu hammakad ei sobi vist omavahel? Mul oleks üks 45 üle kasutatuna aga korralik... kunagi keegi mainis et võiks minna?

sandman1111 kirjutas:YZ 250 2t kirjutas:Täna sai paugutatud Seljametsas jälle ja rada oli üliluks... lai ja puhas... korraks sai isegi jää proovi võetud täna aga õnneks väikese kiiruse pealt, kuigi lenksa lõi see kõveraks ikkagi, õhtul sai veidi pusida ja nüüd on ok jälle. Tea mis ta järgmiseks nädalavahetuseks teha võtab, lubab siin soojaks minna siis ei saa vist peale eriti enam?
No kui saab sõita, siis tuleb vist nv. ka suund sinna võtta. Just panin 40 hammaka taha täna. Tahaks proovida seda paljukiidetud rada.
Ega oskagi tõepoolest muud soovitadagi, kui tule kohale ja naudi kiirust, see 40 on väga hea selle raja jaoks, jääb 5 käik varuks veel, saab 4 põhjas lasta ja ühel sirgel ka 5-da peeneks tõmmata... endal on mul 41hammast hetkel kasutusel ja väga ok selle raja jaoks...

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.