Avatud krossi- või jäärajad?
Re: Avatud krossi- või jäärajad?
sandman1111 kirjutas:Sai käidud Laup. männikul metsas kulgemas ja jäärada proovimas. Selline sündmusterohke sõit oli. Saime näha bemmi eest väljatõmbamist, sain kuulata mingi tsurka karjumist ja vaadata tema vehkimist, ja saime teada, miks metsavahel keegi sõita pole tahtnud.
Jäärada on sisse sõidetud libedasõidu raja vastas. Mingi video panen ka varsti siia. Igatahes väga mõnus rada ja seal oleks ka vaja vähe suuremat kiirust aretada. Minu masin oli pool sirget piirajas
.
Metsavahel (ümber krossiraja) on suht mõttetu. Maadled ainult selle rattaga ja mingi mõnu me ei leidnud, ühtegi rada ees polnud.
Tsurkaga vahejuhtum oli ka imelik. Sõitsime ümber järve, et vaatama minna, kuidas bemmi välja vinnatakse ja siis mingi linnamaastur jäi meile ette. Tüüp sõitis keset teed ja kõrvale ei tahtnud tõmmata, kuigi olime endast gaasiga juba mitu korda märku andnud. Mina ei viitsinud enam oodata ja siis sõitsingi vaikselt PAREMALT mööda. Kuskil poole autoni olin jõudnud, siis tüüp üritas nagu mind tee pealt ära lükata (või siis lihtsalt tahtis keerata paremale). Igatahes mööda sain ilusti ja keegi kuskile vastu ei läinud ja mina teda ei pritsinud ega midagi. Pärast seisin seal, siis tüüp hüppas autost välja ja tuli kisama ja vehkima, lõpus pidi ka mingi ähvardava löögimoodi liigutuse tegema. Aru ma ei saanud ühestki sõnast, aga väga vihane oli minu peale. Kahju, et kaamera ei töödanud. Nüüd ongi täitsa hämming, et kuidas ma keskealise puuduvate hammastega mehe nii vihale suutsin ajada? Sõber, kes järgi sõitis, ei suutnud ka aru saada. Ei tohtinud temast mööda sõita? Keegi krossimees ja laadis oma masinat seal lähedal peale, äkki see loeb ja nägi seda situatsiooni?
Aga kas mõhkugi siis keelest aru ei saanud või? Äkki oli mingi kala teema, need lähevad ju leili kui seal põristatakse nende püügi ajal ja läks ka niiöelda piirajasse tal?

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.