Reeturlik piirilepe
-
Teema algataja - Postitusi: 382
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Re: Reeturlik piirilepe
XL1000 kirjutas:Mida teemaalgataja,siis ise välja pakuks?Milline see leping peaks või võiks olla?Leping ju peaks olema,aga mida me siis ise nagu tahaks?Ma küll ei tea,mis seal praeguses täpselt kirjas on,aga kui juba teema üles võetud siis ehk selgitaks ka.Ma olen ka igasugu asjade vastu,aga mul on selleks ka omad põhjused ja argumendid.
Tegin selle teema siia ennekõike sellepärast, et endal ühtegi head ideed pole. Seega ei oska midagi peale suurema meeleavalduse välja pakkuda. Konservatiivide meeleavaldused ei kõigutanud kedagi, rahvaküsitluse ja petitsiooni tulemused ka mitte. Äkki aitaks midagi sellist nagu toimus ACTA vastu?
Piir venemaaga on meil sätestatud Tartu rahulepinguga. Ok ma mõistan, et seda me praegu tagasi ei saa, aga kui üldse mingile kompromissile minna selles küsimuses siis ainult põhiseadusega kooskõlas ehk läbi referendumi. Venemaa tahab hetkel sõlmida euroliiduga viisavabaduse lepet ja arusaamatu olukord Eesti ning Venemaa piiril on selle takistuseks. Kui viisavabadus teoks saab siis võite muidugi ette kujutada kuhu venelased endale suvilaid ostma hakkavad. Eks ikka sinna kus oma keelega hakkama saab. Ja pealegi ei mainita paedimihkelsoni piirileppes Tartu rahulepingut ja kui me sellest ise loobume siis ei saa me ka sellele enam toetuda.
Seda teemat tehes ma muidugi eksisin lootes leida siit ärksamaid päid. Igatahes jõudu kõigile ilkujatele(mx77, puna, v301060, geto jne) enda materjaalse elujärje parandamisel.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.