Algaja ratas ja varustus.
Re: Algaja ratas ja varustus.
Muud ei olegi, et ära jumala eest kombet osta ja ratas võta mingi enam-vähem vana pann. Paned risu niikuinii mõned korrad, siis pole kahju.
Kombe vastu olen ma sellepärast, et minumeelest väga ebapraktiline ese, eriti kui tahad rattaga asju ajada jms ka. Võta parem korralik kaitsmevest, põlvekaitsmed ja sõidadki nende riietega, millega tahad - kaitsmed alla ja minek. Mul on suvel mõnigi päev selline, et hommikul viskad kaitsmed riiete alla ära ja alles õhtul võtad näiteks põlvekad ära, vahepeal riietuda ei viitsi.
Samas on siin hunnik kombede turvalisusepromojaid ka, ma ei oska aga kombede kohta kommenteerida muud, kui et praktiliseks kasutamiseks (ehk siis kodu-tööle-poodi-pubisse-koju tagasi-sarnane liikumine) ikka ei sobi küll. Mind on päästnud mu "kaitsmesüsteem" seni piisavalt (ja olen matsu pannud küll). Papud võiks olla kõva nina ja hüppeliigesekaitsega, jalalaba sees need luud suudavad väga pisikesteks kildudeks minna, kui pehme tossu/saapaga suure hoo pealt mingeid esemeid tabad, hüppeliigesest rääkimata
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.