Milline kiiver?

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Milline kiiver?

Lugemata postitus Postitas pühak »

macintosh kirjutas:

/.../

Vahet pole, kes on kiivri tootja, oluline on, kuidas kiiver sulle pähe istub ja kui mugav on - halvasti istuv kiiver on vilets kaitsevahend sõltumata tootjast ja hinnast.

Järele tuleb igal juhul proovida. Olen ise korra asjaga ämbrisse astunud, kui ostsin poolpimesi muidu igati ok tootja kiivri, mida ma oma normaalsest ümmargusema peakuju tõttu kanda ei suutnud. Kusjuures suurus isegi oli teoreetiliselt õige. Vahetada ka ei saanud, sest olin selle ostnud mingist lõpumüügist. Siis lahenes asi suurema numbri põsepatjadega ja ajutise kerge venituse all hoidmisega, kuid veidi ebamugavaks see kiiver minu jaoks jäigi, kuni pärast väikest kukkumist selle suurima rõõmuga kardisõpradele maha müüsin.

Edaspidi olen kõik kiivrid koha peal järgi proovinud. Avatava lõuaosaga kiivrit igal juhul ka lõua suletud asendis. Ja peas tuleb kiivrit hoida ikka vähemalt paar minutit, mitte paar sekundit. Kusjuures kasutan praegu sama firma kiivrit, millega omal ajal orki lendasin, ainult et teist mudelit ja kõik on ok. Nii, et küsimus ei ole mitte ainult tootjas, vaid konkreetses kiivrimudelis.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”