Milline kiiver?

Kasutaja avatar

Pan
Tsikkel: Kawabusa

Re: Milline kiiver?

Lugemata postitus Postitas Pan »

AhtoP kirjutas:

Tere,
Mul lihtne mure.
plaan osta omale uus kiiver hinnaklassis 250-300. Kuna iga müüa kiidab oma asja, siis küsiks kasutajate arvamust. Peale mõningast otsimist hakkas meeldima Scorpion EXO-900 Solid.
http://motopost.ee/detailid.php?3325

nii hind, kui ka lisad on mulle sobivad, ning välums väga kena. Täna käsin ühes poes, mis seda marki ei müü. Laideti scorpioni kiiver maha ja soovitati Held-i kiivreid.

Kas on mingi põhjus neid scorpione mitte vaadata?

Tänud. :)

Kasutan EXO-900 kiivrit. Plussina julgen välja tuua vent avade idee. Tõesti on lihtne avada ja sulgeda. Päikesevisiir on samuti päris asjalik. Peas istub nagu ka päris hästi. Miinusena ei saa mainimata jätta mingit häirivat vilinat. Kostub mingi kindla kuuseisu ajal kui päike valelt poolt paistab. Polegi täpselt aru saanud kust see tuleb. Eemaldatav lõuaosa kõlab reklaamis ilusti. Tegelikult pole ma leidnud vajadust seda kasutada. Pigem kujuneb see miinuseks kui peaksid tahtma kiivrit trossiga ratta külge lukustada. No ja need pumbaga padjad on ka selline pikema otsa mugavus. Lühemaid otsi tehes ei viitsi iialgi neid iga kord täis pumpama hakata. Seega kui kiivrit ostma hakkad siis osta kindlasti õige suurus. Liiga suurt kiivrit pärast "parajaks pumpama" hakata oleks rumalus. No ja tegelikult läks see pumba süsteem mul nelja kuu pärast persse kah, ilma et oleks seda eriti kasutanudki

Elevandil ei ole vaja haukuda. Teda märgatakse niisamagi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”