Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
kristjan128 kirjutas:Ma ei saa sellest foorumis/suletud autos kägisemisest aru. Oleksid jalad perse alt välja ajanud, tema auto juurde läinud ja silmast-silma oma arvamust avaldanud.
Ei no tegelikult oligi situatsioon see, et veendusin ise, et pesulas järjekorda ei olnud, läksin piletit ostma ja kui tagasi tulin siis nägime elukaaslasega, kuidas mees hüppas autost välja. Arvasime, et läheb koodi sisestama aga näe ei läinud, läks hoopis seda alles lunastama, auto aga jäi ju ukse ette. Loomulikult läksin välja, ootasin 5 minutit, tuli mees, hotdog koodiga näpus. Küsisin, milles probleem, et miks ta niimoodi teeb. No selget vastust temalt ma ei saanud, küsiti vaid, et miks ta siis siia ei või parkida, kui pesulasse kavatseb minna. Ehk tema arvates pidigi nii olema. No ma siis seletasin, et krt ma ju ootasin tema järel ilmaasjata, sest selle ajaga oleks ma pesulast juba väljas olnud. Aga teda see ei huvitanud ja see marru ajaski. Kui mees oleks kasvõi tunnistanud, et OK, sai jah vähe valesti tehtud siis poleks ma ägestunudki. Loomulikult ma ei hakka kätega vehkima, pole nagu sedasorti ja kindlasti ei hakkagi olema. Lihtsalt kujundasin inimesest arvamuse. Ei ole see ka mingi väljaelamine, lihtsalt nördimus ehk, et no ikkagi motikamees ju.
Tegelt on kõik korras, ma olen rahuliku loomuga, minu väljavihastamiseks peab ikka olema põhjus. Naljaga pooleks, Reimps on minu kõrval ikka tõsise leegiga tõrvik - tervitused Marjast
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.