Hälvik-autojuhid
-
villy
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Re: Hälvik-autojuhid
reimps kirjutas:Ma lugesin ja lugesin ja siiski-siiski - väljendamisoskusega pole sul kiita
Oeh, väsitav. Tunnistan, et lauseehitus on eelnevatelt postidel segane olnud. Telefoniga trükkides olen laisk ja väljendan ennast teinekord osadele ebaselgelt. Sain nüüd arvuti taha ja selgitan oma eelnevaid poste. Edasisest arutelust sellel teemal foorumis ei ole enam huvitatud. Kui tahad midagi edasi arutada, saada ps või palun helista ![]()
villy kirjutas:Pea kõigis Statoilides on tänapäeval automaat olemas. Ja kui ma tõesti tahan ka head kohvi juurde osta, siis ma arvestan sabasseismisega ja kui keegi tuleb sinna vehkima, et tal kütust ostes eelisjärjekord siis ma vahele ei lase ja ise samuti ei trügi. Kui tanklas pole automaati, siis tõesti olen teinud nagu reimps.
"Pea kõigis Statoilides on tänapäeval automaat olemas". - Ainult kütust ostes puudub vajadus kassasse minna.
"Ja kui ma tõesti tahan ka head kohvi juurde osta, siis ma arvestan sabasseismisega" - Kui mul on kütus pluss kohvi, siis seisan sabas samamoodi nagu kõik teised
"ja kui keegi tuleb sinna vehkima, et tal kütust ostes eelisjärjekord, siis ma vahele ei lase ja ise samuti ei trügi" - Kui tanklas on võimalus kütsimehel ilma kassata tankuri kõrval automaadis ära maksta, siis ma ei näe põhjust talle eelisjärjekorda anda. "ja ise samuti ei trügi" tähendab, et ei trügi ise ka kütsimehena järjekorras ette, kui mul on eelnevalt olnud võimalus automaadis ära maksta.
Mismoodi sa sellest eeldasid, et ise trügin vahele ja teisi ei lase? - ei ole mul õrna aimugi.
reimps kirjutas:Ise trügid vahele ja teisi samasuguseid nuid? Kamoon, ma vähemalt lasen suitsu-, purksi- või niiisama flirtimise sabas olles kütsimehed küll vahele. Kuigi jah, peaks nagu mui mängima, sest seda must ju oodatakse
Kui nüüd sellele veel vastata: Ise trügin ja lasen vahele kui näen vajadust. Aga kusjuures viimastel aastatel polegi vist enam Tallinnas Statoile, kus ei saa automaadis maksta. Ja kui Statoili poole pealt vaadata, siis kabanossist teenivad nad kena lisakopika. Seda tõendab ka hiljutine sööginurkade laiendus jaamades. Ja, et kütusemüük unarusse ei jääks on Statoil ainult kütsimeeste nurinast aru saanud ja seetõttu oluliselt lisanud makseautomaate.
Pesulaasjast. Ise ikka ostan enne pileti ja siis lähen järjekorda. Leian, et teistpidi oleks ebaviisakas. ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.