Itaalia 2014 Juuni → Re: Itaalia 2014 Mai

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Re: Itaalia 2014 Mai

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

kurihiir kirjutas:

Kõrvalekaldumisega väga täpselt ei oska öelda, ideaalis võiks kusagil 4 päevaga Itaalias olla, siis paar päeva seal ja sama ajaga tagasi jõuda. Eks kui on mingid suuremad ilusad kohad teada siis oskab paremini planeerida kas on liiga kaugel või on mõtet minna.

Minu möödunudaastane teekond Alpidessse nägi välja umbes nii.
https://goo.gl/maps/tmZY7

• Päev 1: Tallinn - Olecko 720 km

• Päev 2: Olecko - Oswiecim 530 km

• Päev 3: Oswiecim - Mariazell 530 km

Esimsele päeval startisin ca 9:30 Tallinnast ja olin 18:30 kohal Oleckos. Peatusin ainult tankimiseks, söömiseks ja ca iga tunni tagant 5 min paus vee joomiseks. Riiast sõitsin ringi. Väljasõit oli laupäeval, arvestusega, et läbin Poolat pühapäeval, sest siis on seal oluliselt vähem rekkasid teedel - väide osutus tõeseks. Pühapäevase päeva jooksul nägin vaid üksikuid masinaid.

Teisel päeval startisin 8:00, GPS'ile ütlesin, et vältida tuleb kiirteid ja kruusa ning teekonna moodustamise valik oli alati lühim tee kahe punkti vahel. Sain tulemuseks mõnusada asfaldiga kaetud kõrvalteed. Peatusi tegin rohkem, kui eelneval päeval, kohati lihtsalt selleks, et maastikku ja päiksespaistet nautida. Hotelli jõudsin 20:00 paiku.

Kuna valitud tilluke hotell oli äraütlemata mõnus, siis järgmisel hommikul tsillisin ca kella 10-11, õlitasin keti, pakkisin asjad ja suundusin Auswitchi koonduslaagrit külastama (suur viga). Laagris tegin koos giidiga kaasa kolmepooletunnisest tretist ühe ja lahkusin. [Usutavasti on see kõige halvemini kulutatud tund minu elust: ei kuulnud ma mitte midagi erinevat sellest mida N liidu aegne propagandamasin välja pritsis]. Tsehhis läbisin pikad lõigud kiireteedel aga aeg-ajalt lasin GPS'il end ka kõrvalteedele juhtida. Mariazelli öömajani jõudsin ca 21.00.

Seega kulus mul kolm päeva kohale jõudmiseks ja päev koosnes lõviosas lihtsalt sõitmisest. Kui sa plaanid 4 päevaga kohale jõuda, siis unusta kõik vaataamisväärsused, sisuliselt sa sõidad-sööd-magad 4 päeva.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”