Itaalia 2014 Juuni → Re: Itaalia 2014 Mai

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Re: Itaalia 2014 Mai

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

4 päevaga Roomas väljas?
Ütleme siis nii, et see on päris karm andmine ja võid arvestada, et Sul ei jätku aega millelegi, mis on teest eemal. Vaatan, mis mul selle trassi peale jääb, mingi hetk saadan infot.
Tähelepanekud:

1. Kui vähegi midagi näha tahad ja veidi puhata ikka ka, ma arvestaks kindlalt 3 nädalaga.
  2. Milles ma oma kavas mööda panin: sellega, et kui ma oleks külastanud kõike, mis välja otsisin, sealjuures nende asjadega ka põhjalikult tutvunud, ma oleks kuu aega reisinud. Ütleme nii, et kui tahad rahulikult asju vaadata, sealhulgas ka neid, mis ei ole turistilõksud, siis üle 300 kilomeetri Sa päevas ei sõida. Aga sellised väikesed objektid on palju põnevamad. Nendega ei skoori muidugi teiste ees, aga endal on pärast hea tunne.
  3. Minu isiklik eripära: osutus, et ma pole võimeline tsikliga kiirteedel sõitma. Sõit kulges neil selliste 30 - 50 kilomeetriste hüpetega, võideldes jubeda unepiinaga - seega tuli jälle seisma jääda ja ennast üles kolkida. Rezümeena siis oli minu liikumiskiirus kiirteel aeglasem kui tavalistel teedel. Igav otsesõit ja tuulemühin - paremat unerohtu ma ei tea. Mida suurem kiirus, seda hullem oli. Adrenaliiniks oleks korra stausse sisse lajatanud, sest silm läkski kinni. Ärkasin selle peale, et naine hakkas tagaistmelt mulle rusikaga kõhtu laduma, tuli keskmisest jõulisem pidurdus. Aga ega see ka suurt aidanud.
  4. Ilm. Meil oli see suurepärane, st soe ja ilus. Aga ka see tekitab ajakulu, kusagil linnas roobadega ikka ei konda, st riietumine lahtiriietumine on arvestatav ajakulu.
  5. Kui üritad palju vaadata, saab kõvaketas ühel hetkel täis. Mul mälestused sisuliselt puuduvad sõidust Jaromerist kuni koduni.
  6. Sinu nahas: keskenduksingi Itaaliale ja vaataks, mis seal vaadata on. Tee peal võtakski vaid seda, mis ette jääb. Su märgitud trass on sisuliselt kõige mugavam tee, aga maastikuliselt vist ka kõige mittemidagiütlevam. Mägesid trass peaaegu ei läbi, Austrias vaid riivamisi ja kiirtee puhul on ka see sihuke... rohkem silmailu. St vaata pigem sihtpunktis põhjalikumalt ringi.
  7. Kui tahad näha KÕIKE, mis ette jääb, ei tohi sul olla a) ajalist piirangut b) kindlat sihtpunkti. Valik on Sinu.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”