AMA Superkross 2014

sandman1111
Tsikkel: CRF450R13

Re: AMA Superkross 2014

Lugemata postitus Postitas sandman1111 »

Mina rääkisin jah, et Reed on aeglane ja vana. Peab vist sõnad tagasi võtma :D. Tüüp sõitis ikka hoopis teise kiirusega kui eelmistel etappide. Väga tubli poiss. Mõnus oli kohe vaadata.

Barciale enam vist pöialt ei saa hoida, kuna ta isegi ei satu kaadrisse enam :D. Kahju, kuna mulle ta meeldis.

Tomac peaks tulema järgmiseks sõiduks. Sellel mehel peaks kiirust olema. 250 klassis igatahes sõitis küll väga hästi. Samas ta tundus alati ellu ärkavat kui pool sõitu läbi. Võiks vähemalt mõni Hond mees olla 450 sõidus kellele kaasa eldada. Millegipärast need rohelised ja oranzi rattad on nii koledad, et automaatselt ei taha nende poolt olla :D.

JS7 ei tea jah, kas väsis ära, või midagi viga. Just siis kui Reed mööda sõitis, hakkas ta aeglasemalt sõitma. Tegi möödumise lihtsaks. Pole kuulnud küll, et tal midagi viga oleks ja ma vaatan, et keegi enam ei usu ka midagi, mis ta räägib, kuna kogu-aeg ongi ainult üks suur häda kui hästi ei lähe. Väljamaa foorumites on paraja piripilli ja viriseja staatuse saanud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”