Jawa 360 + Velorex külgkorv 1967 (Taastamine)
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Re: Jawa 360 + Velorex külgkorv 1967 (Taastamine)
Jah, need türgi summutid päriselt ei klapi, st peale saab, aga jamamist on. Mul on 1966. aasta Jawa 360/350. Taastatud, mitteoriginaal on nimetatud türgi summutid (vanad olid katki, leegitorud originaal), relee (sai see uuema apastraadi oma, kuna vana läks õhtale veel mu onu käes) ja generaatori staator (sai millalgi pandud see uuema mudeli 75 vatine, aga vana on ka alles ja peaks ka korras olema). Tagaamordid on ka need musta kattega, mitte kroom-värv, nagu algsed olid. Muu on nagu algul oli.
Mina ei paneks elektronsüüdet. Jawa originaalne süüde on mu meelest piisavalt töökindel ja selle paikasättimine imelihtne isegi tee peal, kui vaja peaks olema (aga selle ratta ca 110 000 läbisõidukilomeetri juures pole seda veel vaja läinud).
Silm puhkab selle valge süütelukukatte peal. Neid on alles päris vähe. Nagu ka õigeid silindripäid.
Kui saad, taasta originaalsed plekid, need on täiesti keevitatavad. Mootori sees muidugi vaheta välja kõik, mis ei ole metallist.
Edu!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.