Jawa 360 + Velorex külgkorv 1967 (Taastamine)
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Jawa 360 + Velorex külgkorv 1967 (Taastamine)
Need kõrvad on vist 99% rohkem või vähem puruks lõigatud. Kes pani kõrgema lenksu, kes lihtsalt suunatuled ja lülitile oli kohta vaja. Kui ma õigesti mäletan, siis nägin Mustamäel (või kuulub see mingi teise linnaosa alla?) Jawa poes terveid kõrvu. Hinda ei mäleta, aga kuna olin seal lihtsalt veerandit tundi parajaks tegemas ja kliente polnud, arutasime müüjaga läbi, et hinna poolest on vist isegi odavam katkise asja keevitamise-lihvimisega taastamine.
Kellelgi Unic-Moto mehel on olemas (vist 350/360) Jawa, mille läbisõit sisuliselt puudub (oli vist kas 50 või 500km ja tsikkel polnud kunagi registris olnud), ja mis on täies tehasekonditsioonis. Vähemalt 10 aastat tagasi oli olemas, loodan, et pole ära müüdud. Nägin seda 2002 Motorexil. Seesama Jawa peaks olema ka piltidel, näha on küll kehvasti. Tol korral klubi boksis istunud tegelane on mulle tuttav ja rääkisime seal pikalt sellest tsiklist. Ta ütles, et restauraatorid käivad selle Jawa pealt šnitti võtmas, et milline on selle tsikli tehasekonditsioon.
Ennast huvitavad vanad Jawad, kuigi pole aega olnud tegeleda. Isa ja onu ostsid Sinu omast veidi uuemad (paagi kroomplekkidega, väikse esiporikaga) mudelid omale 1972. aastal Moskvast poest ning Jawa paagil, tagasadulal ja pakiraamil olen ma koolieelikuna omajagu sõinud. Isegi Jawa sappa seotud piimakärus, mida isa kellelegi külamutile ära viima läks. Euroturvalisuse spetsialistide hirmuks jäin kõikidel sellistel sõitudel ellu ja terveks. Isa müüs oma tsikli paar aastat hiljem maha ja ostis sigulli, aga onu sõitis enda omaga kuskil 15 aastat. Siis jäi see ühe minuvanuse sugulase piinata ja viimased 10 aastat ootab see isa Jawa kaksikvend (või õde) mul kuuri all paremaid päevi. Äkki pensionipõlveks jõuan korda teha?
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.