Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
Kuidas nimetatakse seda tugevamat pappi mida kasutatakse kappide tagumiseks seinaks? Selline papi ja vineeri vahepealne ristsugutis.
Ja kust seda osta võiks?
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
mart211 kirjutas:Kuidas nimetatakse seda tugevamat pappi mida kasutatakse kappide tagumiseks seinaks? Selline papi ja vineeri vahepealne ristsugutis.
Ja kust seda osta võiks?
http://puumarket.ee/?op=body&id=2&prod=436&sid=2794
Soome papp!!!
-
- Tsikkel: Suzuki RF900r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 15 korda
Kus tartus mõistliku hinna eest paagi ja sabaraami värvi alla saaks ( koos eeltöödega .. pahteldamine jne)? Ei tahaks päris ühevärvilist vaid veits disaini ka peale aga mitte aerograafi.
Kus ja millal saab soodsalt uusi rehve bikele (ei mõtle selliseid ,uusi, mis 5aastat seisnud kusagil vaid ikka sellel aastal tehtuid?) et siis kus võib olla sodsaimad hinnad Tallinas?
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
87a transalpi kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] pilti oskaks keegi mulle sebida või ehk ise pildistada? Mul on lambikate plekikruvidega pooled plastid. (juba ostes oli nii). Tahaks uued kinnitused teha, aga ei tea, millised ja kus tal originaalis käivad täpselt.
Millisest poest või kohast otsida http://www.figarosensor.com/products/822pdf.pdf sellist sensorit? Internetist saab tellida aga siis on kahe nädalane ootamine.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Hurt kirjutas:Millisest poest või kohast otsida http://www.figarosensor.com/products/822pdf.pdf sellist sensorit? Internetist saab tellida aga siis on kahe nädalane ootamine.
Kahenädalane ootamine on päris ok selle kohta. Kusagil lattu vaevalt kellelgi selline spetsiifiline andur sisse võetud on.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Aspelund kirjutas:Alkomeetrist?
Autost.
Laps suutis oma Androidiga mobiilil ekraaniluku peale panna ja enam ei mäleta mis kujundi ta sinna joonistas. Nüüd lukus ja nõuab sisselogimist googel accounti läbi, aga loomulikult ei mäleta keegi ka selle password'i. Mis võimalused seda lahti saada on, mobiilioperaatori esindus või miski muu?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
M.T. kirjutas:Laps suutis oma Androidiga mobiilil ekraaniluku peale panna ja enam ei mäleta mis kujundi ta sinna joonistas. Nüüd lukus ja nõuab sisselogimist googel accounti läbi, aga loomulikult ei mäleta keegi ka selle password'i. Mis võimalused seda lahti saada on, mobiilioperaatori esindus või miski muu?
Unusta operaatorid ja esindused, ainuke kes sinu telefoni lahti lukustab on Google. Sul on vaja taastada parool.
Alusta siit: https://www.google.com/accounts/recovery/
See kõik tugineb eeldusel et sul on recovery telefoninumber või e-posti aadress sellel kontol ikka sisestatud.
macintosh kirjutas:M.T. kirjutas:Laps suutis oma Androidiga mobiilil ekraaniluku peale panna ja enam ei mäleta mis kujundi ta sinna joonistas. Nüüd lukus ja nõuab sisselogimist googel accounti läbi, aga loomulikult ei mäleta keegi ka selle password'i. Mis võimalused seda lahti saada on, mobiilioperaatori esindus või miski muu?
Unusta operaatorid ja esindused, ainuke kes sinu telefoni lahti lukustab on Google. Sul on vaja taastada parool.
Alusta siit: https://www.google.com/accounts/recovery/See kõik tugineb eeldusel et sul on recovery telefoninumber või e-posti aadress sellel kontol ikka sisestatud.
Proovitud juba, ei jõudnud ma seal kuhugi. Isegi ei mäleta, kas sisestasin või mitte.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
M.T. kirjutas:Proovitud juba, ei jõudnud ma seal kuhugi. Isegi ei mäleta, kas sisestasin või mitte.
Siis proovi seda https://www.google.com/accounts/recovery/skt
Kiiresti ära looda midagi. Proovida võid mitu korda.
https://support.google.com/accounts/answer/183733
Lihtsaid lahendusi ära igatahes looda ja vaeva pead kõvasti nägema.
Üks asi veel, kui sa kunagi registreerisid selle konto või poisss tegi, siis pidi sisestama juba olemasoleva e-psoti aadressi kuhu saadeti registreerimisinfo. Otsige see e-posti konto ja e-mail üles.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
M.T. kirjutas:macintosh kirjutas:M.T. kirjutas:Laps suutis oma Androidiga mobiilil ekraaniluku peale panna ja enam ei mäleta mis kujundi ta sinna joonistas. Nüüd lukus ja nõuab sisselogimist googel accounti läbi, aga loomulikult ei mäleta keegi ka selle password'i. Mis võimalused seda lahti saada on, mobiilioperaatori esindus või miski muu?
Alusta siit: https://www.google.com/accounts/recovery/See kõik tugineb eeldusel et sul on recovery telefoninumber või e-posti aadress sellel kontol ikka sisestatud.
Proovitud juba, ei jõudnud ma seal kuhugi. Isegi ei mäleta, kas sisestasin või mitte.
Sama probleem kunagi olnud. Tee factory reset: volume up (vist)+home+off klahvid korraga alla ja hoida. Ja telefon tuleks enne välja lülitada, kui seda teha ei lase, siis aku tagant ära
Proovin kodus järgi, loodetavasti toimib mõni soovitus.
Mac - ühtegi registreerimiskirja kahjuks pole leidnud, sobrand juba kõik kontod läbi.
mx77 kirjutas:Sama probleem kunagi olnud. Tee factory reset: volume up (vist)+home+off klahvid korraga alla ja hoida. Ja telefon tuleks enne välja lülitada, kui seda teha ei lase, siis aku tagant ära
Toimis, tänud! Kuigi seda väljalülitamise soovitust lugesin alles nüüd tagantjärgi. Igatahes kui kunagi elus peaks kohtuma, siis 6-paki olen vólgu
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Pole probleemi, hea et asja korda said (niipaljukest siis nende nn. turvaäppide kasulikkusest)
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Aga võibolla M.T. pani kuskilt telo rotti ja nüüd siin uurib kuid-maid, et kuidas?
On ikka rumal küsimus küll.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
mx77 kirjutas:Pole probleemi, hea et asja korda said (niipaljukest siis nende nn. turvaäppide kasulikkusest)
Vot seda hakkasin ma ise ka mótlema, et mis kasu siis telefoni turvaparoolist on
Mul muidugi hea, et korda sain. Aga kui ongi varastatud telefon, siis kaart välja ja voilaa w?
Loff, óigel teel oled. Panin oma 7-aastase poja kóige juustuma Samsungi rotti
-
Poeg mängib nüüd ikka päris rauast mänguasjadega?
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
quote="Loff"
Poeg mängib nüüd ikka päris rauast mänguasjadega?[/quote]
Mul juhe pikk vist
-
See on teemast, et omal ajal kui ma ikka noor olin, olid mänguasjad ikka rauast, mitte plastmassist nagu tänapäeval.
Noh, et võtsid poisilt nutifoni ära ja millega poiss nüüd mängib? Andsid ikka päris mänguasja asemele?
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Oh jah, oleks see nii. Ma arvan, et kas x-box, ema arvuti vói Carrera vóidusóidurada. Lootus on, et äkki ei ükski neist ja loeb hoopis Top Gear'i. Vähemalt asjalikum ikka
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
M.T. kirjutas:Vot seda hakkasin ma ise ka mótlema, et mis kasu siis telefoni turvaparoolist on
![]()
Mul muidugi hea, et korda sain. Aga kui ongi varastatud telefon, siis kaart välja ja voilaa w?
Üldiselt google aitab sellistel puhkudel välja
ja kui on IOS ja parooliga tel nulliks lased siis andmeid ikka üldiselt tagasi ei saa.
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
enamasti telefoni kola on kõik sünkroonitud (kui pole, siis võiks sünkroonida), siis olen lihtsalt uue softi peale lasknud ja unustanud igasugu muud asjad. Kiirem ja valutum. Mina jätaks need lukustamised sinnapaika, sest siis saab panna dropboxi vms tööle, et kui raporteerid telefoni kaotuse, siis "uus omanik" ehk pole veel softi nulli lasknud ja saab hakata selliseid blogisid koostama
kuidas mint 4g Huawei E3272 netipulgal selle napaka operaatori luku maha saab
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
426f kirjutas:kuidas mint 4g Huawei E3272 netipulgal selle napaka operaatori luku maha saab
Muidu igas teemas targutaja ei oska nüüd googlet kasutada
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Kas ja kuidas kodarvelgede tasakaalustamine käib? Kas on vaja neid samamoodi kontrollida nagu alu velgede puhulgi? Või ei ole nendel midagi vaja teha pärast uue rehvi peale panekut?