Õnnetused mootorratastega [2014] → Re: Õnnetused mootorratastega
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Õnnetused mootorratastega
t2g kirjutas:Tsikkelröövel kirjutas:Hala.... aga proovige võtta hagiga kellegi palgast rasvast tükki maha, kui ta palka ei saagi. Või saab miinimumpalka.
Ja üldiselt, olen seda kohtuteed käinud ja isegi Ameerikast oma raha kätte saanud, seega tean äärmiselt hästi, mida see tähendab. Enne seda tuli võlgnik muidugi üles otsida ja talle "survet" avaldada ja temalt allkiri kätte saada, et ta mulle üldse võlgu oli (tegu oli hädalise aitamisega, ainult hädaline osutus tavaliseks mängurist petiseks, kellel kodumaa pind jalge all põlema hakkas ja kes siis ameerikasse putkas). Summa oli vaid 2000 krooni, st pragmaatiliselt võttes see ära loomulikult ei tasunud (ja selle peale mäng ju käibki), aga põhimõtte pärast tegin selle läbi. Seega võin ka sõna võtta. Villy, Sina oled, või hüppad niisama poisikese kombel teiste tuules?Kui palka ei saa siis tuleb teha järgmist: võtad suured hekikäärid ja jalutad nendega võlglase ukse taha ja küsid ilma emotsioonideta ja tühjus silmis ,et kas puruks lõigatud kannakõõlustega on parem oma võlga tagasi teenida ja samas ise loodad ,et tal kung-fus musta vööd pole
A veel parem variant on, kui ta viite autot hakkad oksjonile orgunnima.