Petuskeem või tõsine huviline?
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Re: Petuskeem või tõsine huviline?
Pagan, kas sellist antipettust ei kannataks välja nuputada, et see neeger läheks tõsiselt leili ja kannaks hoopis sulle raha üle?
Ma ei viitsi seda kirja praegu ylesse otsida, aga suutsin millalgi paar aastat tagasi neegri jumala käima tõmmata.
saatsin talle oma Tyrisalu panga IBAni milleks olid geograafilised koordinaadid. Vastu tuli jumala õige maksekorraldus Western Unionilt, et raha kenasti yle kantud. 500 euri rohkem-transa raha. Ja siis järgmine päev kohe vabandus, et kanna 500- tagasi, et ta leidis parema transa lahenduse. Mina ikka vasta, et ma ootan raha ära ja siis kannan tagasi. Tema- ei ikka, tal jube kiire jne.
Lõpuks kui ma ei viitsinud enam sebida, siis saatsin talle Tyrisalu panga wikipedia lingi, et mis see tegelt on.
Et Eesti enesetapjate lemmikkoht. Kutsusin ta veel siia enesetappu tegema. Et siis Eesti bikerid tulevad vaatavad kui ta pangalt alla hyppab. Seepeale tuli viimane vastus sealt- FUCKING IDYOT.
Rohkem ta poe tylitanud.
Umbes selline meie äri oli. Aga nalja oli kõvasti.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.