eestlased kõrberallil Tuneesias
Moderaator: Moded
eestlased kõrberallil Tuneesias
paistab et väga palju huvilisi pole, aga eesti mehed Dakar Estonia 2014 meeskonnast on vägitükke tegemas oma esimesel kõrberallil. Ülikõva mis Triisa Tom on teinud:
http://www.msport.ee/index.php?page=64&id=1567
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder VL 800
Re: eestlased kõrberallil Tuneesias
Teemaalgataja pole ise ka vist väga suur huviline - Dakar'i asukohaga niimoodi puusse panna ei näita just suurt süvenemist antud sündmusesse.
rummikas kirjutas:Teemaalgataja pole ise ka vist väga suur huviline - Dakar'i asukohaga niimoodi puusse panna ei näita just suurt süvenemist antud sündmusesse.
Äkki süvened ise vähe põhjalikumalt.Jutt käib Tuneesia kõrberallist,kus Eesti Dakar 14 team osales.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
rummikas kirjutas:Teemaalgataja pole ise ka vist väga suur huviline - Dakar'i asukohaga niimoodi puusse panna ei näita just suurt süvenemist antud sündmusesse.
Kusjuures, märtsis käisidki Tuneesias.
http://sport.delfi.ee/news/auto/eesti/t ... d=65805364
Aga härral endal, isegi iseenda asukoha määramisega tüki tegemist
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder VL 800
Lugege postitus korralikult läbi, ennem kui hakkate lahmima. Mina lugesin sealt välja, et jutt käib praegu toimuvast, mitte sellest, mis üheksa kuud tagasi toimus. Ja kui tõesti teemaalgataja mõtles Tuneesia kõrberallit, siis minu arvates on ta postitusega lootusetult hiljaks jäänud - kohe on algamas Dakar. Loodetavasti suudavad eesti mehed seal oma eesmärgid täita ja ka üllatuse valmistada.
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
rummikas kirjutas:Lugege postitus korralikult läbi, ennem kui hakkate lahmima. Mina lugesin sealt välja, et jutt käib praegu toimuvast, mitte sellest, mis üheksa kuud tagasi toimus. Ja kui tõesti teemaalgataja mõtles Tuneesia kõrberallit, siis minu arvates on ta postitusega lootusetult hiljaks jäänud - kohe on algamas Dakar. Loodetavasti suudavad eesti mehed seal oma eesmärgid täita ja ka üllatuse valmistada.
Teema esimene postitus "Kolmapäev Mär 13, 2013 20:38 "
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.