Bikeri Date!
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Re: Bikeri Date!
Tasuks mõelda ka sellele, et nt herr Sinilind siin ja ka paljud-paljud teised ei jaga endast mingisugustki infot. Emastelt olete esimesed nõudma pilte jne, aga ise te ei räägi oma nimedest, vanustest ega millestki säärasest, teie profiilipildid ja kasutajanimed on mitte midagi ütlevad ja te ei jaga FB kontotki mitte,... See on nagu kotis põrsa ostmine. Ükski emane ei taha kirjutada herr Sinilinnule, et jah, davai lähme nüüd, et siis kokkusaamisel avastada, et tegemist on 59 aastase papiga, kellel hiiglaslik õllekõht ja selg sama karvane kui lumeinimesel või 21 aastase nolgiga, kellel pole ei mõistust ega välimust... Hea küll... Veidi äärmuslikud näited, aga saite mõttest aru.
Foorumikasutaja on pahatihti foorumis hoopis keegi muu, kui reaalis. Seega ei saa oodata, et nüüd keegi kellegile tormi jookseks, kui tegelikult ei teagi kellele tormi joosta.
Ma tahan minna uuel aastal Lennusadamasse Titanicu näitust uudistama. Paraku ainuke, kelle ma siit foorumist praegusel ajahetkel siit teema alt reaalselt kaasa kutsuks (v.a. need, kellega ma juba varasemalt olen kohtunud) on Maruliis, sest tema profiili kaudu saab inimesest mingisugustki eelnevat infot ja selle põhjal saab juba mingisuguse pildi temast enne esmast kohtumist kokku panna.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.