Bikeri Date!
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Re: Bikeri Date!
GeiuLiisi kirjutas:maruliis kirjutas:krõps kirjutas:wabankis pidi ka igasugu vabameelseid krokodille liikuma, kõik asjasthuvitatud võtke suund sinna poole, lahinguväljal näeme, raisk
Vanasti ikka oli Vabankis nii, et pidid platinum kaardiga lehvitama, et mõne krokudilli tähelepanu üldse saada
aga ei räägi omast kogemusest, käin väga harva lihaturul...
Ma käisin ükskord lihaturul... Ja siis tulid peldikus ligi mingid (alaealised??) tsikiitad, kes tahtsid, et ma neist pilti teeks... Läbi peegli neil see väga endil ei õnnestunud, ju oli joobeaste lihtsalt piisav. Igatahes. Head raamid olid ja duckface tuli ka kõigil heasti välja... Hiljem nägin, kuidas üks suure rahakotiga Kalevipoeg neli neidist tollest samast seitsmesest pundist klubist välja juhtis neid hellalt oma tiivakeste all hoides... Kõigil olid õndsad pardimokad ees ja arvata on, mis sealt edasi toimuma sai...
Etnoh. Lihtsat saaki saab jah klubidest... Respect aga neile isastele, kes näevad vaeva ka nende emastega, kes ei käi ultraminiseelikutega litutamas kuskil "turgudel" ning kellel miski iseloom, mõistus ja põhimõtted kah eksisteerivad... Mitte, et ma nüüd väidaks, et kõigil emastel need õiged oleks või nii, aga you got the point
ridade vahelt leiaks nagu väikse kadeduse ussi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.