Bikeri Date!
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Re: Bikeri Date!
mis see geiuliis on siin mingi teise tegelase reinkarnatsioon vä, kes ka igal pool sõna võttis?
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
tormavtellis kirjutas:mis see geiuliis on siin mingi teise tegelase reinkarnatsioon vä, kes ka igal pool sõna võttis?
Ei ole. Mina olen siuke nagu ma olen koguaeg olnud. Lugedes lihtsalt siin, kuidas nagu koheselt võtma hakatakse inimeste kallal ka sellises foorumi alateemas nagu see siin on, siis lihtsalt tekivad teatud küsimused. Jah, võibolla oleks pidanud oma postituse küsimuse vormis teemasse "Rumalad küsimused" panema... Või tuleks üldse eraldi teema teha "GeiuLiisi arvab..."

-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
mis see geiuliis on siin mingi teise tegelase reinkarnatsioon vä, kes ka igal pool sõna võttis?
Noortevolikogu kunagine esinaine ja müügifirmas müügitegelane, pole imestada, need jõuavadki palju
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Kontakt:
Kri$o$ kirjutas:mis see geiuliis on siin mingi teise tegelase reinkarnatsioon vä, kes ka igal pool sõna võttis?
Noortevolikogu kunagine esinaine ja müügifirmas müügitegelane, pole imestada, need jõuavadki palju
Jätsid mainimata ka kõik need muud asjad, millega tegelen/olen tegelenud Kes teeb, see jõuab

Kri$o$ kirjutas:mis see geiuliis on siin mingi teise tegelase reinkarnatsioon vä, kes ka igal pool sõna võttis?
ma arvan ka et selle Geiuliisi brändinime taga töötab terve tiim, ei usu mina et üks naine nii palju jõuab ja teab, vahest ongi terve carsmarti töökas kollektiiv selle fenomeni taga
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
ma arvan ka et selle Geiuliisi brändinime taga töötab terve tiim, ei usu mina et üks naine nii palju jõuab....
olen reaalses temaga paar korda kokku põrganud, jõuab ja kuidas veel. sul on nüüd kaks võimalust - kirud end maapõhja, et Geiuga resto ei läinud või põgened nagu jaksad.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
krõps kirjutas:Kri$o$ kirjutas:mis see geiuliis on siin mingi teise tegelase reinkarnatsioon vä, kes ka igal pool sõna võttis?
ma arvan ka et selle Geiuliisi brändinime taga töötab terve tiim, ei usu mina et üks naine nii palju jõuab ja teab, vahest ongi terve carsmarti töökas kollektiiv selle fenomeni taga
keskerakond?
aliens?
tormavtellis kirjutas:mis see geiuliis on siin mingi teise tegelase reinkarnatsioon vä, kes ka igal pool sõna võttis?
Äkki pyyab teid valgustada... Kuigi see on suht pointless yritus
-
- Kontakt:
maruliis kirjutas:tormavtellis kirjutas:mis see geiuliis on siin mingi teise tegelase reinkarnatsioon vä, kes ka igal pool sõna võttis?
No sellest "valgustamisest" jõudis asi ju vaata kuhu välja
Töönädala lõppu korralik kõhutäis naeru vähemalt
Kri$o$ kirjutas:ma arvan ka et selle Geiuliisi brändinime taga töötab terve tiim, ei usu mina et üks naine nii palju jõuab....
olen reaalses temaga paar korda kokku põrganud, jõuab ja kuidas veel. sul on nüüd kaks võimalust - kirud end maapõhja, et Geiuga resto ei läinud või põgened nagu jaksad.
Kes iganes Sa siis ka pole
Ma ei vii "nime"-nägu praegu üldse kokku

GeiuLiisi kirjutas:maruliis kirjutas:tormavtellis kirjutas:mis see geiuliis on siin mingi teise tegelase reinkarnatsioon vä, kes ka igal pool sõna võttis?
No sellest "valgustamisest" jõudis asi ju vaata kuhu välja
![]()
Töönädala lõppu korralik kõhutäis naeru vähemalt
Naer on terviseks ja terved inimesed on suurem tulu ja väiksem kulu riigile omamoodi patriotism või mis?
ah,tuleb ikka vana teemat edasi minna,ple siin mõtet ei restoranidest rääkida ega miskit:Dklubisse ning seal valik suur neid tüdrukuid kelle variant 'maha ja taha'sobib ideaalselt:D
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
krõps kirjutas:ah,tuleb ikka vana teemat edasi minna,ple siin mõtet ei restoranidest rääkida ega miskit:Dklubisse ning seal valik suur neid tüdrukuid kelle variant 'maha ja taha'sobib ideaalselt:D
Krt,nii igav vend oledki?
Hardrocker kirjutas:krõps kirjutas:ah,tuleb ikka vana teemat edasi minna,ple siin mõtet ei restoranidest rääkida ega miskit:Dklubisse ning seal valik suur neid tüdrukuid kelle variant 'maha ja taha'sobib ideaalselt:D
Krt,nii igav vend oledki?
Vähemalt nüüd teab mida ta tahab
Seks on tänapäeval nii odav, et selle jaoks kedagi restorani viia, et "maha ja taha" ära teha... Laus rumalus Krt kui sa viid naise ainult kepi eesmärgil restorani, siis ära imesta kui midagi sarnast koged nagu ma ühele tunda andsin!
-
- Kontakt:
krõps kirjutas:ah,tuleb ikka vana teemat edasi minna,ple siin mõtet ei restoranidest rääkida ega miskit:Dklubisse ning seal valik suur neid tüdrukuid kelle variant 'maha ja taha'sobib ideaalselt:D
Maha ja taha variant sobib paljudele normaalsetele naistele. Iseasi, kas Sina nende jaoks piisavalt normaalne oled, et seda praktiseerima hakata... Kuna Sa siin foorumit mööda ringi tuuseldad ja teise variandina ainult klubides patseerivaid neiusid jahid, kel püksirihmad seelikute asemel puusale pandud, siis julgen aimata, et normaalsed naised ei taha Sinuga reaalelus tegemist teha lihtsalt

GeiuLiisi kirjutas:krõps kirjutas:ah,tuleb ikka vana teemat edasi minna,ple siin mõtet ei restoranidest rääkida ega miskit:Dklubisse ning seal valik suur neid tüdrukuid kelle variant 'maha ja taha'sobib ideaalselt:D
Maha ja taha variant sobib paljudele normaalsetele naistele. Iseasi, kas Sina nende jaoks piisavalt normaalne oled, et seda praktiseerima hakata... Kuna Sa siin foorumit mööda ringi tuuseldad ja teise variandina ainult klubides patseerivaid neiusid jahid, kel püksirihmad seelikute asemel puusale pandud, siis julgen aimata, et normaalsed naised ei taha Sinuga reaalelus tegemist teha lihtsalt
siiralt kahju,vähemalt olin aus:D
-
- Kontakt:
krõps kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:krõps kirjutas:ah,tuleb ikka vana teemat edasi minna,ple siin mõtet ei restoranidest rääkida ega miskit:Dklubisse ning seal valik suur neid tüdrukuid kelle variant 'maha ja taha'sobib ideaalselt:D
siiralt kahju,vähemalt olin aus:D
Nice one! Hakkad vaikselt respecti korjama

-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Ausus ka mingi väärtus! Kuigi klubides ringi vaadates selle peale ei tasu panustada, sest seal töötab kontosuurus ja muud materiaalsed väärtused. Kui otsid ikkagi daami siis pead teistes ringkondades liikuma hakkama, kui klubid. Samas, iial ei või teada.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:Ausus ka mingi väärtus! Kuigi klubides ringi vaadates selle peale ei tasu panustada, sest seal töötab kontosuurus ja muud materiaalsed väärtused. Kui otsid ikkagi daami siis pead teistes ringkondades liikuma hakkama, kui klubid. Samas, iial ei või teada.
just,daami ei leiagi,aga riiulitüdrkuid jagamisel ikka:D
Loff kirjutas:Ausus ka mingi väärtus! Kuigi klubides ringi vaadates selle peale ei tasu panustada, sest seal töötab kontosuurus ja muud materiaalsed väärtused. Kui otsid ikkagi daami siis pead teistes ringkondades liikuma hakkama, kui klubid. Samas, iial ei või teada.
Kui sa tahad vaid maha ja taha küll suudad paariks tunniks oma konto näiliselt suuremana lasta paista... irw
Samas aga kui sul ei ole ei välimust ega rahakotti, mängi siis mõnele süütule, et sul on süda olemas, aga elu eest pead hommikul jooksu panema... ah vaevalt et mõni tsiklimees kuival on
teate ise ka kuidas saab ja ei saa kah...
maruliis kirjutas:Loff kirjutas:Ausus ka mingi väärtus! Kuigi klubides ringi vaadates selle peale ei tasu panustada, sest seal töötab kontosuurus ja muud materiaalsed väärtused. Kui otsid ikkagi daami siis pead teistes ringkondades liikuma hakkama, kui klubid. Samas, iial ei või teada.
Kui sa tahad vaid maha ja taha küll suudad paariks tunniks oma konto näiliselt suuremana lasta paista... irw
Samas aga kui sul ei ole ei välimust ega rahakotti, mängi siis mõnele süütule, et sul on süda olemas, aga elu eest pead hommikul jooksu panema...ah vaevalt et mõni tsiklimees kuival on
Tegelt on seda päris naljakas lugeda kutt on lihtsalt nii hädas !
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
maruliis kirjutas:Loff kirjutas:Ausus ka mingi väärtus! Kuigi klubides ringi vaadates selle peale ei tasu panustada, sest seal töötab kontosuurus ja muud materiaalsed väärtused. Kui otsid ikkagi daami siis pead teistes ringkondades liikuma hakkama, kui klubid. Samas, iial ei või teada.
Samas aga kui sul ei ole ei välimust ega rahakotti, mängi siis mõnele süütule, et sul on süda olemas, aga elu eest pead hommikul jooksu panema...ah vaevalt et mõni tsiklimees kuival on
Maru, ära plähmerda, süvene natuke, kes ja mida on kirjutanud! Mina ei otsi elusees mahajataha riiulikaunistusi, krõps on sellepeale väljas.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:maruliis kirjutas:Loff kirjutas:Ausus ka mingi väärtus! Kuigi klubides ringi vaadates selle peale ei tasu panustada, sest seal töötab kontosuurus ja muud materiaalsed väärtused. Kui otsid ikkagi daami siis pead teistes ringkondades liikuma hakkama, kui klubid. Samas, iial ei või teada.
Kui keegi mees tahab vaid maha ja taha küll suudab paariks tunniks oma konto näiliselt suuremana lasta paista... irw
Samas aga kui inimesel ei ole ei välimust ega rahakotti, mängigu siis mõnele süütule, et tal on süda olemas, aga elu eest peab ta hommikul jooksu panema...
ah vaevalt et mõni tsiklimees kuival on
Maru, ära plähmerda, süvene natuke, kes ja mida on kirjutanud! Mina ei otsi elusees mahajataha riiulikaunistusi, krõps on sellepeale väljas.
Loff ära võta isiklikult, see oli ju krõpsule mõeldud... Parandasin enda kirjutatut veidi selgemaks...
GeiuLiisi kirjutas:Kri$o$ kirjutas:olen reaalses temaga paar korda kokku põrganud, jõuab ja kuidas veel. sul on nüüd kaks võimalust - kirud end maapõhja, et Geiuga resto ei läinud või põgened nagu jaksad.
Ma võin suht soodsalt Kri$o$'e isikuandmed ja mõned kopromiteerivad fotodki sulle müüa
Siis, kui ma "kojamehi" sult "ostma" tulen, näiteks
-
- Kontakt:
reimps kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:Kri$o$ kirjutas:olen reaalses temaga paar korda kokku põrganud, jõuab ja kuidas veel. sul on nüüd kaks võimalust - kirud end maapõhja, et Geiuga resto ei läinud või põgened nagu jaksad.
Ma võin suht soodsalt Kri$o$'e isikuandmed ja mõned kopromiteerivad fotodki sulle müüa
Siis, kui ma "kojamehi" sult "ostma" tulen, näiteks
Väga pro pakkumine

Loff kirjutas:maruliis kirjutas:Loff kirjutas:Ausus ka mingi väärtus! Kuigi klubides ringi vaadates selle peale ei tasu panustada, sest seal töötab kontosuurus ja muud materiaalsed väärtused. Kui otsid ikkagi daami siis pead teistes ringkondades liikuma hakkama, kui klubid. Samas, iial ei või teada.
ai krt. pisar silmas loen seda kõike!
krõps kirjutas:klubisse ning seal valik suur neid tüdrukuid kelle variant 'maha ja taha'sobib ideaalselt:D
afgaanimaa kohalikele see variant ei sobi, nad rohkem misjonäri harrastjad, siis pidavat saama lammast ka suudelda
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
krõps wrote:
ma arvan ka et selle Geiuliisi brändinime taga töötab terve tiim, ei usu mina et üks naine nii palju jõuab ja teab
Naised ongi targad ja ilusad ja jõuavad kui viitsivad, ainult "rumalad" ei tea seda
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
kalmer1989 kirjutas:Hardrocker kirjutas:Pagan...mul pole siis Fordiga mingit lootust jah
?
Ära põe,ega ma ka skodaga järgi ei jõua
Ärge põdege nüüd, kunagi hollywoodi ees arutasid paar pidulist kellegi punase opel calibra üle, et pidavat vist eksootiline ja kallis auto olema. Lihtsalt hämaras peab tegutsema
wabankis pidi ka igasugu vabameelseid krokodille liikuma, kõik asjasthuvitatud võtke suund sinna poole, lahinguväljal näeme, raisk
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.