Bikeri Date!

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Maruliis
Tsikkel: Kawasaki kx250f

Re: Bikeri Date!

Lugemata postitus Postitas Maruliis »

kalmer1989 kirjutas:
maruliis kirjutas:

Aga kas sii moni hiluxi, navara jne tyypi masinaga mees on... Kui autodest rääkida siis sellisega saaks löögile... Kevadel vaja vasikaid märgistada ja kui nii kaua vastu peab... Siis oleks kasu kah midagi mehe autost...

Irw :-)

Leiad sellise ,siis kohe sõrmus sõrme, kiire lahutus ja varalepinguga saadgi endale villise millega vasikaid vedada (lol)

Aitäh, ma tegelikult püüan oma elu mitte seebiooperiks elada :D kuigi juhtub alati teisiti...

"kuudiga" pole midagi peale hakata, kui kuudil kasti pole...
Lehmi ei ole vaja ka ära rääkida... kohe kuidagi ei klapi mina teiste lehmadega...

real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Pagan...mul pole siis Fordiga mingit lootust jah :( ?

krõps
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas krõps »

ainult üks neiu osalemas selles vestluses:Doleks siis veel mõni kellega saaks plaani pidada!

Kasutaja avatar

Kalmer
Tsikkel: Intruder1500
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Kalmer »

Hardrocker kirjutas:

Pagan...mul pole siis Fordiga mingit lootust jah :( ?

Ära põe,ega ma ka skodaga järgi ei jõua :lol:

https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566

Kasutaja avatar

Maruliis

krõps kirjutas:

ainult üks neiu osalemas selles vestluses:Doleks siis veel mõni kellega saaks plaani pidada!

Plaani peetakse ikka privaatselt ju :D nagu siin keegi eespool mainis, et biker.ee-st saand, aga mitte siit teemast :P ja üldse suvel on vast lootust rohkem :D praegu kolige kuhugi suhtlussaiti üle oma murega :)

Hardrocker kui sa fordile mustangi taha ütled, siis on lootust ehk ikka... (ei räägi endast) :mrgreen:

real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis

Hardrocker
Kontakt:

maruliis kirjutas:
krõps kirjutas:

Plaani peetakse ikka privaatselt ju :D nagu siin keegi eespool mainis, et biker.ee-st saand, aga mitte siit teemast :P ja üldse suvel on vast lootust rohkem :D praegu kolige kuhugi suhtlussaiti üle oma murega :)

Hardrocker kui sa fordile mustangi taha ütled, siis on lootust ehk ikka... (ei räägi endast) :mrgreen:

Ma pole kindel,et sellist lammast ise tahaksin,kes Focusel ja Mustangil vahet ei tee :D

Kasutaja avatar

Maruliis

Hardrocker kirjutas:
maruliis kirjutas:

Ma pole kindel,et sellist lammast ise tahaksin,kes Focusel ja Mustangil vahet ei tee :D

Näe valid kah veel... Mulle kogu aeg öeldud, et kui valin siis jään kaktuse ja kiiktooliga elu lõpuni :D Sa jääd siis oma Focusega :wack:
Rumal naiivitar on iga kell kõige kindlam valik... teistsuguste naistega võib palju jama tulla... eriti kui ise soovid vaid auku kasutada (lol)

Hardrocker
Kontakt:

No kogemused tegelikult näitavad,et peaasi,et liigub :mrgreen:

Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

Naine vä? :D

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021
Kasutaja avatar

Nõmmik
Tsikkel: Yamaha V-Star
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nõmmik »

Hardrocker kirjutas:

No kogemused tegelikult näitavad,et peaasi,et liigub :mrgreen:

Sa tahtsid öelda vist , et ´jebi poka teploj`(kepi kuni soe)! Naaber rahvuste seas küllalt levinud teema ...

Argipäevas on vähe värvi - ole vähemalt ise nähtav !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...

Hardrocker
Kontakt:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jah,just seda ma öelda tahtsingi :mrgreen: (lol)

Kasutaja avatar

tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

For the record..
Kas haamriga tuli pähe lyya enne v pärast...?

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

tormavtellis kirjutas:

For the record..

Seksinud pole siis varem või..?

Kasutaja avatar

tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

reimps kirjutas:
tormavtellis kirjutas:

For the record..

Seksinud pole siis varem või..?

Ikka olen! Aga ma motlesin, et võiks kellegiga koos ka proovida.

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Ma sain ka lõpuks aru, mida Date tähendab .
Ikkagi imelik teema, mulle... :shock:

Viimati muutis koi, 20 Dets 2013, 08:29, muudetud 1 kord kokku.
Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

Eks see ole jah selline saamise andmise asi.

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

Antu14 kirjutas:

Ma olen näind, et isegi ladamehel oli naine. Akrt, võib-olla oli naabrimehe oma. :wack:

Mul oli Lada 09. Mehi ja naisi murdis uksest-aknast sisse. Nüüd on Audi ja ainult naised tormavad "Biker on board" kleebise peale ligi...
Soovitan teil, isased, see kleba peale panna... Deidid garanteeritud igal päeval nädalas ja selleks ei pea siin foorumis loba ajama :D

Boobs of steel, Stainless :twisted:
Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

Oi karm mida peavalu ja ei mingit deiti võõrastega
tuleb korralik kohvi keeta hoopis

krõps

GeiuLiisi kirjutas:
Antu14 kirjutas:

Ma olen näind, et isegi ladamehel oli naine. Akrt, võib-olla oli naabrimehe oma. :wack:

Mul oli Lada 09. Mehi ja naisi murdis uksest-aknast sisse. Nüüd on Audi ja ainult naised tormavad "Biker on board" kleebise peale ligi...
Soovitan teil, isased, see kleba peale panna... Deidid garanteeritud igal päeval nädalas ja selleks ei pea siin foorumis loba ajama :D

Mismoodi need naised siis su audile ligi jooksevad, tõmbavad ukse lahti ja hüppavad sülle voi kuidas? Kleeps oleks iseenesest hea mõte, ehe

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

krõps kirjutas:
GeiuLiisi kirjutas:
Antu14 kirjutas:

Mismoodi need naised siis su audile ligi jooksevad, tõmbavad ukse lahti ja hüppavad sülle voi kuidas? Kleeps oleks iseenesest hea mõte, ehe

Kahjuks, kui nad ära aduvad, et MINA masina juht ja omanik olen, siis nad hajuvad laiali... Ma ütlen. Isasel oleks kleepsuga lööki raudselt!

krõps

Proovi kleepsu "blond on board" siis saad avasüli kutte vastu võtta ja ei pea ka siin foorumis lantimas käima ehe, aga tegelt, Geiu ja Maruliis, olete siit mehi saanud?

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

krõps kirjutas:

Proovi kleepsu "blond on board" siis saad avasüli kutte vastu võtta ja ei pea ka siin foorumis lantimas käima ehe, aga tegelt, Geiu ja Maruliis, olete siit mehi saanud?

Siin ei ole mehi, ainult mootorratturid.

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ja kui mootorratturid vedu ei võta, siis on stundimehed ka olemas.

polecat
Tsikkel: Yamaha XJ 600s

Lugemata postitus Postitas polecat »

Enne jõule hakkab see teema ikka kihama :twisted: see siin võiks juba ka huumori alla kuuluda :P

kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida ;)
Kasutaja avatar

Maruliis

krõps kirjutas:

Minu kogemus bikeris meestega lõppes päris popi teemaga siin :) Mida ma enam kordama küll ei hakka :twisted: ja üldse milleks meest vaja on? Mind tõsiselt huvitab? Miks üks naine üldse endale meest tahab?

reimps kirjutas:

Ja kui mootorratturid vedu ei võta, siis on stundimehed ka olemas.

Stundimehed on teine klass, nad tiirutavad koguaeg ühe väikse platsi peale ja alati saab silma peal hoida, naiste asemel ma jookseks tormi neile (lol) kahju, et stundimehi nii vähe on :roll:

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

krõps kirjutas:

Nooo Sinu liini teema ju lükkasin tagasi ja ei lasknud end restosse tarida ei Su nobedatel näppudel ega elaval fantaasial. Olen ju nii külm. Kuidas Sa siis saad üldse arvata, et ma siit mehi olen saanud? :nono:

Nii umbes täpsustuseks. Tegelikult see foorum pole siiski meeste/naiste lantimiseks. MINU ARUST. Lantimiseks on hoopis teised kohad, mis jäävad igale poole mujale kui INTERNETTI :)

Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

mart211 kirjutas:

Siin ei ole mehi, ainult mootorratturid.

Pilt
hihiii :D

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021

krõps

GeiuLiisi kirjutas:
krõps kirjutas:

Nooo Sinu liini teema ju lükkasin tagasi ja ei lasknud end restosse tarida ei Su nobedatel näppudel ega elaval fantaasial. Olen ju nii külm. Kuidas Sa siis saad üldse arvata, et ma siit mehi olen saanud? :nono:

Nii umbes täpsustuseks. Tegelikult see foorum pole siiski meeste/naiste lantimiseks. MINU ARUST. Lantimiseks on hoopis teised kohad, mis jäävad igale poole mujale kui INTERNETTI :)

jah ma saan aru et see foorum pole lantimiseks aga kui mina regan ennast kuskil naistefoorumis ja seal sõna võtan siis tembeldataks mind kohe seelikukütiks, sealt ka minu väärarusaam et sa polegi siin et mehi süüa

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

krõps kirjutas:
GeiuLiisi kirjutas:
krõps kirjutas:

jah ma saan aru et see foorum pole lantimiseks aga kui mina regan ennast kuskil naistefoorumis ja seal sõna võtan siis tembeldataks mind kohe seelikukütiks, sealt ka minu väärarusaam et sa polegi siin et mehi süüa

Suhtugem kõikidesse meestesse kui vända-gängsteritesse ja kõikidesse naistesse kui lipakatesse. Niiviisi jõuavad kõik väga kaugele ju.
Ja selle kõige pärast ma olen siiralt üllatunud, et siin foorumis üldse siuksed teemad üleval on, nagu "Bikeri date!" vms... Kohe teada ju, et kui siin teemas mees miskit köhib, saab ta teistelt meestelt tuuseldada ja kui naine miskit köhib, on ta kohe lõdva kummiga üle linna libu :)
Jätkame samas vaimus, inimesed :roll:

Kasutaja avatar

Kägu

Lugemata postitus Postitas Kägu »

Vanasti aitasid köhimise vastu vildid.... :roll:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”