Bikeri Date!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Date!
kalmer1989 kirjutas:maruliis kirjutas:Aga kas sii moni hiluxi, navara jne tyypi masinaga mees on... Kui autodest rääkida siis sellisega saaks löögile... Kevadel vaja vasikaid märgistada ja kui nii kaua vastu peab... Siis oleks kasu kah midagi mehe autost...
Irw
Leiad sellise ,siis kohe sõrmus sõrme, kiire lahutus ja varalepinguga saadgi endale villise millega vasikaid vedada
Aitäh, ma tegelikult püüan oma elu mitte seebiooperiks elada kuigi juhtub alati teisiti...
"kuudiga" pole midagi peale hakata, kui kuudil kasti pole...
Lehmi ei ole vaja ka ära rääkida... kohe kuidagi ei klapi mina teiste lehmadega...
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
ainult üks neiu osalemas selles vestluses:Doleks siis veel mõni kellega saaks plaani pidada!
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Hardrocker kirjutas:Pagan...mul pole siis Fordiga mingit lootust jah
?
Ära põe,ega ma ka skodaga järgi ei jõua
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
krõps kirjutas:ainult üks neiu osalemas selles vestluses:Doleks siis veel mõni kellega saaks plaani pidada!
Plaani peetakse ikka privaatselt ju nagu siin keegi eespool mainis, et biker.ee-st saand, aga mitte siit teemast
ja üldse suvel on vast lootust rohkem
praegu kolige kuhugi suhtlussaiti üle oma murega
Hardrocker kui sa fordile mustangi taha ütled, siis on lootust ehk ikka... (ei räägi endast)
-
- Kontakt:
maruliis kirjutas:krõps kirjutas:ainult üks neiu osalemas selles vestluses:Doleks siis veel mõni kellega saaks plaani pidada!
Plaani peetakse ikka privaatselt ju
nagu siin keegi eespool mainis, et biker.ee-st saand, aga mitte siit teemast
Hardrocker kui sa fordile mustangi taha ütled, siis on lootust ehk ikka... (ei räägi endast)
Ma pole kindel,et sellist lammast ise tahaksin,kes Focusel ja Mustangil vahet ei tee
Hardrocker kirjutas:maruliis kirjutas:Plaani peetakse ikka privaatselt ju
nagu siin keegi eespool mainis, et biker.ee-st saand, aga mitte siit teemast
Ma pole kindel,et sellist lammast ise tahaksin,kes Focusel ja Mustangil vahet ei tee
Näe valid kah veel... Mulle kogu aeg öeldud, et kui valin siis jään kaktuse ja kiiktooliga elu lõpuni Sa jääd siis oma Focusega
Rumal naiivitar on iga kell kõige kindlam valik... teistsuguste naistega võib palju jama tulla... eriti kui ise soovid vaid auku kasutada
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
Naine vä?
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Hardrocker kirjutas:No kogemused tegelikult näitavad,et peaasi,et liigub
Sa tahtsid öelda vist , et ´jebi poka teploj`(kepi kuni soe)! Naaber rahvuste seas küllalt levinud teema ...
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
tormavtellis kirjutas:For the record..
Kas haamriga tuli pähe lyya enne v pärast...?
Seksinud pole siis varem või..?
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
reimps kirjutas:tormavtellis kirjutas:For the record..
Kas haamriga tuli pähe lyya enne v pärast...?Seksinud pole siis varem või..?
Ikka olen! Aga ma motlesin, et võiks kellegiga koos ka proovida.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Ma sain ka lõpuks aru, mida Date tähendab .
Ikkagi imelik teema, mulle...
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Antu14 kirjutas:Ma olen näind, et isegi ladamehel oli naine. Akrt, võib-olla oli naabrimehe oma.
Mul oli Lada 09. Mehi ja naisi murdis uksest-aknast sisse. Nüüd on Audi ja ainult naised tormavad "Biker on board" kleebise peale ligi...
Soovitan teil, isased, see kleba peale panna... Deidid garanteeritud igal päeval nädalas ja selleks ei pea siin foorumis loba ajama

-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Oi karm mida peavalu ja ei mingit deiti võõrastega
tuleb korralik kohvi keeta hoopis
GeiuLiisi kirjutas:Antu14 kirjutas:Ma olen näind, et isegi ladamehel oli naine. Akrt, võib-olla oli naabrimehe oma.
Mul oli Lada 09. Mehi ja naisi murdis uksest-aknast sisse. Nüüd on Audi ja ainult naised tormavad "Biker on board" kleebise peale ligi...
Soovitan teil, isased, see kleba peale panna... Deidid garanteeritud igal päeval nädalas ja selleks ei pea siin foorumis loba ajama
Mismoodi need naised siis su audile ligi jooksevad, tõmbavad ukse lahti ja hüppavad sülle voi kuidas? Kleeps oleks iseenesest hea mõte, ehe
-
- Kontakt:
krõps kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:Antu14 kirjutas:Ma olen näind, et isegi ladamehel oli naine. Akrt, võib-olla oli naabrimehe oma.
Soovitan teil, isased, see kleba peale panna... Deidid garanteeritud igal päeval nädalas ja selleks ei pea siin foorumis loba ajamaMismoodi need naised siis su audile ligi jooksevad, tõmbavad ukse lahti ja hüppavad sülle voi kuidas? Kleeps oleks iseenesest hea mõte, ehe
Kahjuks, kui nad ära aduvad, et MINA masina juht ja omanik olen, siis nad hajuvad laiali... Ma ütlen. Isasel oleks kleepsuga lööki raudselt!

Proovi kleepsu "blond on board" siis saad avasüli kutte vastu võtta ja ei pea ka siin foorumis lantimas käima ehe, aga tegelt, Geiu ja Maruliis, olete siit mehi saanud?
krõps kirjutas:Proovi kleepsu "blond on board" siis saad avasüli kutte vastu võtta ja ei pea ka siin foorumis lantimas käima ehe, aga tegelt, Geiu ja Maruliis, olete siit mehi saanud?
Siin ei ole mehi, ainult mootorratturid.
Enne jõule hakkab see teema ikka kihama see siin võiks juba ka huumori alla kuuluda

krõps kirjutas:Proovi kleepsu "blond on board" siis saad avasüli kutte vastu võtta ja ei pea ka siin foorumis lantimas käima ehe, aga tegelt, Geiu ja Maruliis, olete siit mehi saanud?
Minu kogemus bikeris meestega lõppes päris popi teemaga siin Mida ma enam kordama küll ei hakka
ja üldse milleks meest vaja on? Mind tõsiselt huvitab? Miks üks naine üldse endale meest tahab?
reimps kirjutas:Ja kui mootorratturid vedu ei võta, siis on stundimehed ka olemas.
Stundimehed on teine klass, nad tiirutavad koguaeg ühe väikse platsi peale ja alati saab silma peal hoida, naiste asemel ma jookseks tormi neile kahju, et stundimehi nii vähe on
-
- Kontakt:
Nooo Sinu liini teema ju lükkasin tagasi ja ei lasknud end restosse tarida ei Su nobedatel näppudel ega elaval fantaasial. Olen ju nii külm. Kuidas Sa siis saad üldse arvata, et ma siit mehi olen saanud?
Nii umbes täpsustuseks. Tegelikult see foorum pole siiski meeste/naiste lantimiseks. MINU ARUST. Lantimiseks on hoopis teised kohad, mis jäävad igale poole mujale kui INTERNETTI

-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
mart211 kirjutas:Siin ei ole mehi, ainult mootorratturid.
hihiii
GeiuLiisi kirjutas:krõps kirjutas:Proovi kleepsu "blond on board" siis saad avasüli kutte vastu võtta ja ei pea ka siin foorumis lantimas käima ehe, aga tegelt, Geiu ja Maruliis, olete siit mehi saanud?
Nooo Sinu liini teema ju lükkasin tagasi ja ei lasknud end restosse tarida ei Su nobedatel näppudel ega elaval fantaasial. Olen ju nii külm. Kuidas Sa siis saad üldse arvata, et ma siit mehi olen saanud?
Nii umbes täpsustuseks. Tegelikult see foorum pole siiski meeste/naiste lantimiseks. MINU ARUST. Lantimiseks on hoopis teised kohad, mis jäävad igale poole mujale kui INTERNETTI
jah ma saan aru et see foorum pole lantimiseks aga kui mina regan ennast kuskil naistefoorumis ja seal sõna võtan siis tembeldataks mind kohe seelikukütiks, sealt ka minu väärarusaam et sa polegi siin et mehi süüa
-
- Kontakt:
krõps kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:krõps kirjutas:Proovi kleepsu "blond on board" siis saad avasüli kutte vastu võtta ja ei pea ka siin foorumis lantimas käima ehe, aga tegelt, Geiu ja Maruliis, olete siit mehi saanud?
![]()
Nii umbes täpsustuseks. Tegelikult see foorum pole siiski meeste/naiste lantimiseks. MINU ARUST. Lantimiseks on hoopis teised kohad, mis jäävad igale poole mujale kui INTERNETTIjah ma saan aru et see foorum pole lantimiseks aga kui mina regan ennast kuskil naistefoorumis ja seal sõna võtan siis tembeldataks mind kohe seelikukütiks, sealt ka minu väärarusaam et sa polegi siin et mehi süüa
Suhtugem kõikidesse meestesse kui vända-gängsteritesse ja kõikidesse naistesse kui lipakatesse. Niiviisi jõuavad kõik väga kaugele ju.
Ja selle kõige pärast ma olen siiralt üllatunud, et siin foorumis üldse siuksed teemad üleval on, nagu "Bikeri date!" vms... Kohe teada ju, et kui siin teemas mees miskit köhib, saab ta teistelt meestelt tuuseldada ja kui naine miskit köhib, on ta kohe lõdva kummiga üle linna libu
Jätkame samas vaimus, inimesed

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.