caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk

Kasutaja avatar

Teema algataja
tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Re: caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

Kust siuke mote? Vaheusutav.
Ja noh istund olen selle asja seljas aga mitusada km labi läti backroadide pole soitnud... (Kes on käinud, see teab, mis teekatte kvaliteedist jutt käib)
Tglt vaga cool sadul see bb masinal, nigu muna restipeal oled paigas. Aga pikalt ja sitta teed ma kohe ei kujuta ette, seda olen aint silmanurgast ja peeglist näinud :) aga eks mees ise kommenteerib :)
...ma tean aint, et korra kui transada oli vaja seda masinat labi linna, siis ökoist joudis must ette ja kui lenksu sai, siis pistis ruigama, aga see vist oli kogu cx sugukonna aadressil :) isteasend, vedrustus, reaktsioon rulli keeramisele. Ja siit vist tglt jouab jalle asi masinate iseloomuni :)
Omal parim kogemus oli kui r1100gs seljast r1100rs selga ronida. Ideepoolest kole sarnane koik jne, aga raskuskese ja isteasend jns, siis esimene kyss oli et how the fuck do u turn with this thing. Nagu bike konfis tahtis see ainult otse minna. Aga ok, see kestis esimesed 10-15 min.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”