Mehed/naised, kes parasjagu joovad
Re: Mehed/naised, kes parasjagu joovad
M.T. kirjutas:mida rohkem on joogis suhkrut seda kergemalt pohmell tuleb. Suhkur on see, mis pea valutama paneb. Kogemustega alkotootmise inimesed parandavad pead brut šampusega
Ma olen oma rumala peaga arvand, et pea valutab hommikul selle pärast, et kehas on vett vähe (sealt ka hommikune päkapik suus) ja veri on nö. paks. Olen täheldand, et kui tarbida enne magama minekut vett ja öösel kusel käies samuti kruus või kaks hinge alla panna on hommikul pohmell tunduvalt kergem. Raskendavad asjaolud on mulle ka mitte suitsetajana umbsed ja suitsused ruumid peao ajal.
Aga eks ta ole. Iga üks ravib pohmelli kuidas heaks arvab. Minu puhul toimib kui öise põiepausi ajal koos kruusi veega üks aspiriin sisse süüa. Ma ei tea kui ma hommikul peaks alkoholiga pead ravima hakkama, siis vist juhtuks üks kahest... ma oleks õhtuni siga segi ja pea valutaks sama moodi õhtul kui hommikul või ma roobiks peaparanduse kohe välja.
Üldiselt on vist nii, et mida vanemaks, seda raksemaks pohmakad. Ei mäelta et 20 aastaselt oleks peale pikka ja jubedat pidu hommikul hingevaakund ja tõotanud pühalikult et ei enam ei joo.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.